Träningsskor för kvinnor Asics Gel-1130

Träningsskor för kvinnor Asics Gel-1130

Börjar på: 1 184,11 kr

888,08 kr

-25%
Upptäck ultimat prestanda med damskor Asics Gel-1130. Designad för kvinnor av Asics, för kompromisslös löpning.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 184,11 kr

888,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Asics Gel-1130

Asics Gel-1130 damskor är det perfekta valet för kvinnor som letar efter en högkvalitativ löparsko. Med det välkända varumärket Asics kan du vara säker på att dessa skor är både snygga och högpresterande.

Gelteknologin frånAsics ger exceptionell dämpning som absorberar stötar i varje steg. Det innebär att du kan springa längre utan att oroa dig för trötthet eller skador. Dessutom ger yttersulan i gummi maximalt grepp för optimal dragkraft på alla underlag.

Den eleganta, moderna designen på dessa sneakers är speciellt framtagen för kvinnor. Ovandelen i ventilerande mesh säkerställer god luftcirkulation så att dina fötter hålls svala och torra, även under de mest intensiva träningspassen. Dessutom är ovandelen förstärkt för extra stöd och stabilitet när du springer.

Asics Gel-1130 damskor finns i en mängd snygga färger som passar alla smaker och stilar. Oavsett om du är en hängiven löpare eller en hängiven fitness-entusiast är dessa skor idealiska för alla sportaktiviteter.

Kort sagt, Asics Gel-1130 damskor är både snygga och högpresterande, och erbjuder exceptionell komfort och stöd för en oöverträffad löparupplevelse. Så vänta inte längre, skaffa ditt par nu och upptäck själv varför Asics är ett av de mest populära varumärkena för löpare runt om i världen.

Mer information

Varumärke Asics
Tillverkarens SKU 1202A501 - 100
Färg vit/malakitgrön
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Gel-1130