T-shirt för kvinnor Le Temps des cerises Lilas

T-shirt för kvinnor Le Temps des cerises Lilas

Börjar på: 473,53 kr

331,44 kr

-30%
Välj elegans och stil med Lilas Le Temps des cerises T-shirt för damer. Ta fram din feminina sida med detta trendiga plagg.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 473,53 kr

331,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Le Temps des cerises Lilas

Dam-T-shirt Le Temps des cerises Lilas är ett måste för alla kvinnor som vill ha en trendig och avslappnad look. Med sin feminina skärning och originella tryck förkroppsligar denna T-shirt perfektesprit av varumärket Le Temps des cerises.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativ bomull och är både mjuk och bekväm att bära. Det lätta tyget som andas gör den till ett perfekt val för soliga sommardagar. Dessutom ger färgen lilas en fräsch, romantisk touch till alla outfits.

Den unika designen på denna T-shirt har små körsbärsblommande träd, symbolen för varumärket Le Temps des cerises. Detta fina, poetiska motiv ger plagget en touch av originalitet och femininitet. Den kan enkelt matchas med jeans eller en kjol för en avslappnad och snygg look look under alla omständigheter.

Med sin smala passform och rundade halsringning framhäver denna T-shirt met den feminina silhuetten och ger den en touch av sensualitet. Den passar alla kroppsformer och kan bäras vid alla tillfällen, oavsett om det är en dag på jobbet eller en kväll ute med vänner.

Genom att välja Le Temps des cerises Lilas dam T-shirt väljer du en kvalitetsprodukt som är både trendig och tidlös. Dess diskreta logotyp broderad på bröstet vittnar om varumärkets äkthet och expertis. Ett måste i din garderob för en trendig och feminin stil varje säsong.

Mer information

Varumärke Le Temps des cerises
Tillverkarens SKU FLILAS0000000MC-1132
Färg glass
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen