Samling Nike FC

Nuförtiden kan sportutrustning även användas utanför planen, så du kan använda en trendig look för vardagslivet! Kollektionen Nike FC går precis i denna riktning Lifestyle! T-shirts, tröjor, sweatshirts, jackor, byxor... det finnsallt du behöver för att se snygg ut!

Fler filter

Fallande ordning
Produkter av högsta kvalitet från Nike FC

Under årens lopp har varumärket med kommatecken alltid strävat efter att erbjuda den bästa utrustningen för idrottsmän och kvinnor, särskilt fotbollsspelare. Kollektionen " Nike FC " är inget undantag från denna regel! Ta reda på mer om de högkvalitativa produkterna i denna kollektion! Besök vår hemsida och dra nytta av våra oslagbara priser !

Produkter för fotbollsmästare

En liten bakgrund

Nike FC-kollektionen lanserades 1994 i Kalifornien inför den 15:e upplagan av World Cup. Sedan dess har ett nytt sätt att spela och uppleva fotboll fötts! Raison d'être för Nike FC är att "glorifiera dem som vågar göra vad som helst"! Denna slogan återspeglar andan iesprit de stora fotbollsspelare som gör allt de kan för att hjälpa sina lag att vinna! På sätt och vis återspeglar den här kollektionen dessa spelares talang och passion. Därför är det bara de allra bästa som har förmånen att vara en del av Nike FC:s elitkrets. År 2008 uppfann denna exklusiva klubb sin egen utmärkelse: den gyllene studsen! Detta symboliserar nykomlingarnas engagemang!

Exceptionella fotbollsspelare

Under sina tidiga dagar förkroppsligades Nike FC-stilen till perfektion av begåvade fotbollsspelare som Ronaldo, Fabio Cannavaro och Luis Figo! Deras djärvhet och sätt att spela hjälpte till att bygga legenden Nike FC! Jackan Nike N98 är en av de mest ikoniska modellerna i fotbollens historia! Port Modellen, som först bars av Ronaldo, har genomgått ett antal förändringar och har nu en mer modern look look. Men det berömda mottot "om du inte tar risker kan du inte vinna " finns fortfarande kvar på klubbmärket!

Vilken stil för Nike FC-kollektionen?

Sedan starten har varumärket med kommatecknet haft för vana att ofta presentera nya produkter. Nike FC presenterar nu en kollektion lifestyle som är mycket mer i riktning mot streetwear! Men en närmare titt avslöjar produkter som sträcker sig över gränsen mellan sportswear och streetwear! Med denna kollektion bekräftar Nike sin totala behärskning och förmåga att leka med dessa två världar!

Produkter med dubbla syften

Skulle du vilja köpa en produkt från Nike FC-kollektionen? Det fina med produkterna i kollektionen är att de passar för både sport och mode. Med andra ord kan du använda en look streetwear för att fortsätta prestera inom din favoritsport eller helt enkelt för att visa upp en trendig stil i vardagen! Är du inte övertygad? Nike Dri-FIT Academy sweatshirt eller Nike Dri-FIT Academy jersey kan ge dig en liten uppfattning! Dessa produkter är tillverkade av lätta tyger som andas och har Dri-Fit-teknik för maximal komfort! Dra nytta av våra specialerbjudanden på dessa produkter just nu!

Nike FC-kollektionen i detalj!

En sak är säker: du kommer att hitta ett brett utbud av produkter i denna kollektion! Du hittar sweatshirts, jackor, t-shirts, tröjor, byxor, kepsar och till och med strumpor! Men det är inte allt!

Om du ska åka någonstans men vill ta med dig dina små personliga saker, då behöver du Nike F.C. ryggsäck! Den har ett stort huvudfack och massor av fickor för att hålla dig organiserad. Den har justerbara, vadderade axelremmar för extra komfort. Blixtlåsfickor på framsidan och sidorna håller dina viktigaste saker nära till hands port! Denna ryggsäck finns tillgänglig online till ett oslagbart pris!

Är du ett stort fan av fotbollsklubben Tottenham Hotspur? Om det är varmt ute, men du ändå vill gå på matchen, välj Nike Dri-FIT Tottenham Hotspur Heritage86 keps!