Alla handbollsprodukter: skor, tröjor och utrustning

För att kunna spela handboll på bästa sätt är det viktigt att använda rätt utrustning. Här hittar både handbollsfans och proffs allt de behöver för att njuta av sin sport med passion: skor, kläder, bollar, stödutrustning och varumärken som är kända i handbollsvärlden. Vi har allt du behöver för att utrusta dig med kvalitetsutrustning och låta dig fira din passion under bästa möjliga förhållanden.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Högkvalitativa handbollsprodukter

Oavsett om du är handbollsspelare, supporter eller någon som bara älskar look sportstyle, kan du upptäcka ett brett utbud av produkter som är dedikerade till denna sport. Dessa kommer från prestigefyllda varumärken som Hummel, Errea, Select, Kempa och Macron! När du besöker vår webbplats får du tillgång till pålitliga kvalitetsprodukter till kampanjpriser! Män, kvinnor, barn, allafördelar!

Fullt sortiment av produkter från de ledande handbollsmärkena

Vilka skor är rätt för handboll?

Är du nybörjare? De par som är avsedda för din nivå är utformade för att anpassa sig till dina behov! I det här skedet fokuserar du på grundläggande rörelser som att passa, fånga, skjuta, hoppa osv. Lätta handbollsskor med bra stöd är perfekta. Är du en erfaren spelare? Du behöver mångsidiga modeller, eftersom din position inte har bestämts ännu! De måste vara slitstarka, lätta och ha utmärkt dämpning! För experter finns det 2 typer av skor: de som är utformade för kraftpositioner som ytterbackar, pivots och centerhalvor, och de som är reserverade för positioner som kräver livlighet, snabbhet och hopp, som kantspelare. För att hjälpa dig att välja, välj en av följande modeller: Wave Momentum 2 från Mizuno, Aero 180 från Hummel eller Wing lite 2. 0 från Kempa. Unna dig dessa par till ett reducerat pris ! Men glöm framför allt inte att skaffa rätt strumpor först!

Vilka kläder ska du ha för att vara en bra handbollsspelare?

Älskar du stjärnor som Nikola Karabatic, Luc Abalo, Estelle Nze Minko och Allison Pineau? Vill du, precis som de, ha rätt kläder för att spela handboll? Du behöver textilier för både överdel och underdel! För underdelen väljer du antingeneller shorts byxor, beroende på vädret! Om temperaturen sjunker kan du till exempel välja Training Équipe-byxorna från France adidas ! Om det är varmt, välj Action shorts från Hummel! När det gäller överdelar har du möjlighet att bära tröjor! De är tillverkade av ett lättviktigt tyg som andas och ger dig komfort och rörelsefrihet. UA Tech Twist 1/2 Zip i 100% polyester från Under Armour borde göra susen!

Hur väljer du dina handbollar?

Eftersom handboll är en bollsport är bollen ett viktigt element utan vilket du inte kan göra mycket på planen. Bollen är tillverkad av läder eller syntet och måste behålla sin vikt, form och återfjädringsförmåga under hela användningstiden. Har du slut på idéer? Välj Scorpio-modellen från Select eller Dune Beachball T1 från Kempa.

Vilka produkter finns det för handbollsfans?

Är du ett fan av PSG Handboll, FC Barcelone Handboll, HBC Nantes eller Montpellier handboll (MHB)? För att sticka ut från mängden och stödja din favoritklubb, ta på dig samma kläder som dina favoritspelare! Du kan till exempel välja tröjorna ! Om du stöder PSG, välj PSG Handball 2020/21 som är avsedd för hemmamatcher! Gillar du MHB? Då är Montpellier Handball 2020/21 tröjan produkten för dig!

Vilken utrustning bör en handbollsspelare välja?

Ibland är stötar oundvikliga, särskilt durant under anfalls- eller försvarsfaser, så du behöver rätt skyddsutrustning! För målvakter är knäna ett av de mest utsatta områdena. Så det är en bra idé att bära knäskydd! Är du osäker? Här är några modeller som kan inspirera dig: Team (x2 ) från Mizuno eller Kguard Protector från Kempa ! Du hittar också högkvalitativa fotleds- och armbågsskydd på vår webbplats!

De bästa märkena för handbollsspelare

Eftersom prestationer bara är möjliga när spelarna har den bästa tillgängliga utrustningen, arbetar ledande varumärken hårt för att utforma produkter av oklanderlig kvalitet! Strumpor, skor, shorts, byxor, t-shirts, skjortor, bollar, skyddsutrustning, utrustning, etc.... Allt som en handbollsspelare eller entusiast behöver! Upptäck banbrytande produkter som utvecklats av ledande varumärken som Hummel, Select, Errea, Erima, adidas, Kempa, Macron, Mizuno eller Under Armour.

Vilka kläder ska du ha för att ta hand om din look?

Idag är sportkläder mer port stil än praktik! Det gäller bara att hitta rätt kombination och sedan är det klart! Du kan till exempel kombinera sweatshirts och träningsbyxor för en look lifestyle look! För att inspirera dig, här är en möjlig kombination: hmlSAM HOODIE sweatshirt från Hummel kombinerad med sweatpants från Mizuno.