Handbollströjor, shorts och Annat

Adidas Erima, , , , , ... Utrusta dig med de ledande Hummel JakoKempa Macron Under Armourhandbollsmärkena så att du kan utöva din passion på ett effektivt och bekvämt sätt. Dra nytta av ett stort urval av högkvalitativa kläder för att optimera din prestation: tröjor, , shortssweatshirts, t-shirts, byxor, jackor, träningsoveraller och strumpor.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ett urval av handbollstextilier designade för komfort och prestanda

Är du enamatörhandbollsspelare eller en erfaren sådan? I vår onlinebutik hittar du ett brett urval av handbollskläder av högsta kvalitet som passar din spelnivå. Vi erbjuder ett brett utbud av plagg tillverkade av förstklassiga material och med den senaste tekniken för att hjälpa dig att träna och tävla mer effektivt. Från tröjor till träningsoveraller och underställ- vår katalog består av produkter från toppmärken som är designade för idrottsmän och kvinnor på jakt efter prestanda. Vill du komplettera din utrustning till bästa valuta för pengarna? Utnyttja våra reor och specialerbjudanden för att fylla på för mindre.

Hur väljer du din handbollsoutfit?

Material

För maximal komfort under dina matcher eller träningspass ska du välja kläder som andas och är tillverkade av tekniska material. Skjortor, shorts eller ensembler tillverkade av syntetmaterial som polyester håller dig torr under dina intensiva ansträngningar. Tack vare dess förmåga att snabbt transportera bort svett kommer du att kunna koncentrera dig helt på ditt spel och vara fokuserad på att vinna.

Passformen

För att känna dig bekväm och maximera din effektivitet på planen ska du välja handbollskläder som gör att du kan röra dig fritt. Plagg som sitter nära kroppen utan att vara för åtsittande, t.ex. Under Armour tröjor, säkerställer en perfekt pass form för flytande rörelser. Om du väljer en nära passform undviker du att känna obehag, så att du kan njuta av optimal rörelsefrihet.

För träning

Vi rekommenderar att du väljer löst sittande sportkläder så att du kan träna utan hinder under dina träningspass. För att förbättra din komfort bör du undvika att välja kläder av bomull, som har nackdelen att hålla kvar svett. Välj istället lätta tyger med teknik som BEECOOL för Hummel badkläder, som säkerställer optimal fukthantering.

För tävling

Lätthet och komfort är de viktigaste kriterierna för att välja rätt handbollsoutfit för tävling. Oavsett om det är shorts eller tröja ska kläderna ge stor rörelsefrihet tack vare stretchmaterial med elastan. För att förbättra din prestation ska du välja kläder tillverkade av ett andningsbart tyg som absorberar fukt och torkar snabbt.

Handbollskläder för träning i kallt väder

Ett brett utbud av handbollskläder som kombinerar komforten från port och skydd mot väder och vind finns till bästa pris på sportisgood. Under Armour Erima , Hummel, Jako, Kempa, Macron... Välj modeller av högsta kvalitet från dina favoritmärken.

Långärmade tröjor

Höj din nivå och finslipa din teknik i alla väder med vårt sortiment av långärmade tröjor som kombinerar skydd och komfort. Välj den modell som bäst passar dina behov från välkända varumärken som Erima, Reebok, Adidas.

Byxor och träningsoveraller

För träning under kyligare dagar, välj byxor eller träningsoveraller som håller dig varm samtidigt som de håller kroppen torr. Modeller med raglanärmar och stretchinslag från Erima ger dig rörelsefrihet.

Jackor och sweatshirts

Vårt sortiment av jackor och sweatshirts är speciellt utvalt för att passa både dina olika fysiska aktiviteter och din passion för handboll. Du hittar funktionella och bekväma jackor som Kempa Core och mångsidiga modeller som Adidas Crewneck sweatshirts.

Lätta handbollskläder med bra andningsförmåga

T-shirts och polotröjor

Våra handbolls-t-shirts och polos är tillverkade av mjuka och behagliga tyger och är det perfekta svaret på ditt behov av komfort både på och utanför planen. Vissa modeller, t.ex. Erima t-shirts, är tillverkade av lätt stretch för att främja rörelsefriheten.

Shorts

Vårt utbud av shorts handbollströjor är tillverkade av material som andas och har valts ut speciellt för att säkerställa din komfort under matcher, träningspass och fritidsaktiviteter. Komplettera din outfit med shorts märkesprodukter som är utformade föreffektivitet och rörlighet.

Högpresterande baslager för booster din effektivitet

Förbättra din effektivitet i handbollsmatcher och få den komfort och det stöd du behöver med vårt urval av baslager: shorts, behåar, tekniska undertröjor, kompressionströjor, kompressionstights och kompressionsshorts.