Utrustning för Clubs Handboll

Handboll skulle vara svårt att spela utan rätt utrustning för sporten. Tillbehör, träningsutrustning, skydd, bagage, näring, vård, klubbområde... hitta kvalitetsartiklar som hjälper dig att bli en riktig handbollsspelare champion!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Omfattande utrustning för snabba framsteg

Oavsett din nivå, om du vill prestera på court och på lång sikt i handbollsvärlden, är rätt utrustning mer än nödvändig. Besök vår hemsida och upptäck utrustning som är värdig professionella spelare! Dra nytta av våra låga priser och de senaste innovations produkterna somutvecklats av världsberömda varumärken.

Utrustning tillgänglig för spelare

Vilka tillbehör behöver du för att spela handboll?

Eftersom denna sport kräver att du utför divers rörelser som att springa, hoppa, dribbla etc., är svettning oundvikligt. Det kan snabbt bli irriterande och störa din koncentration! Du behöver pannband för att lösa detta problem! De är vanligtvis tillverkade av frotté och absorberar fukt samtidigt som dehåller håret på plats. Det finns en mängd olika modeller att välja mellan, plus specialerbjudanden : Primeblue Trail från adidas eller swoosh från Nike är bara några exempel !

Och eftersom det ibland är svårt att få ett effektivt grepp om bolleni handboll , behöver du hartser som hjälper dig attkontrollera den bättre .10-packet från Kempa borde göra susen!

Hur skyddar man sig?

Med tanke på att handboll är känsligt för stötar och halkningar är det en bra idé att bäraskyddsutrustning .Det är till och med nödvändigt om du har drabbats av en skada tidigare! Användknäskydd för att skydda knäleden mot stötar! De har en teknik som transporterar bort fukt samtidigt som denstabiliserar knäskålen och gör ditt stöd säkrare! Välj någon av följande modeller: Performance (x2) från Asics,Streak Noir från Nike eller Kguard Protector från Kempa.

Och eftersom lederna i armarna också utsätts för stora påfrestningar är det en bra idé att användaarmbågsskydd. Dessa är utrustade med skyddande kuddar och dämpar alla stötar som du kan drabbas av under en match! Tack vare dessa skydd kan du säkerställa stöd och stabilitet fördina armbågar. För att inspirera dig, här är några modeller som erbjuds till debästa priserna: Long Sleeve från Hummel, pro graphic elite från Nike eller H500 från Atorka!

Vilken utrustning bör du välja för träning?

Eftersom träning är en förutsättning för att du ska kunna förbättra dina prestationer behöver du träningsutrustning som passar din talang! Börja medmässhakar av hög kvalitet! Dessa plagg är mycket praktiska för att skilja lagen åt under träningen! De är tillverkade av stretchig polyester och ger dig rörelsefrihet! Du kan välja mellan träningskläderna från Puma,träningskläderna+ från Macron eller de vändbara träningskläderna från Kempa.

Eftersom träningspassen är ett tillfälle att finjustera vissa tekniker är det ibland bra att markeraett område. Användträningskoner för att göra detta ! De finns i mångaolika färger och storlekar och till mycket låga priser! Demjuka46 cm-modellerna från Tremblay på borde göra susen!

Vilken utrustning behöver du för clubs?

Är du medlem i enklubb? På vår webbplats finns allt du behöver för att ge ditt lag bästa möjliga träning! Användklubbområdet för att hitta den utrustning som din klubb behöver! En handbollsmatch kan inte spelas utan bollar, så det är viktigt att välja rätt! Våra modeller har en mjuk skumlaminering för att ge dig en bekväm känsla i handen. Latexblåsan och textillaminationen ger dig exceptionell studs och luftretention! Är du osäker på vad du ska välja? Välj då Leo från Kempa eller Pure Grip N° 3 från Erima.

Hur tar man hand om sig själv?

Mindre skador är vanliga inom handboll. Du måste vara beredd påstötar ! I händelse av våldsamma stötar behöver du lämplig vård! För att lindra smärta och minskainflammation, välj en kylspray! Den sänkertemperaturen omedelbart genom sprayning, för en omedelbar effekt! Och glöm inte att rengöra såret och skydda det medbandage på cas o& ugrave; du har fått en liten skråma.

Vad kan du äta för att hålla energin uppe?

Eftersomhandboll gör att du förbrukar mycket energi, underskatta inte näringsaspekten! Proteinbars rekommenderas för att hjälpa dig att brännakalorier snabbt , men utan överflödigt socker ! För att desalt er dig själv, välj energidrycker! Med -3 h blodapelsin från EA Fit får du en snabb boost!

Vilket bagage ska du ta med dig?

För att du bekvämt ska kunna bära med dig din utrustning till träningen behöver du rätt sportväska! Våra modeller är utformade för att ge dig maximal förvaringsvolym och ökad hållbarhet och kommer att vara till stor hjälp! Essentials Foldaway från Asics och K-Line 40L från Kempa kanske kan inspirera dig !