Skyddsåtgärder

running är en disciplin som kräver specifik utrustning för säker utövning. Upptäck shorts skydd, knäskydd, armbågsskydd, skyddsärmar, fotskydd, fotledsskydd, axelskydd eller till och med stödband... och lev ut din passion till fullo utan att oroa dig för skador!

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Högkvalitativa produkter för löpning running

running entusiaster behöver optimalt skydd för att kunna fortsätta springa utan problem. Det är därför varumärken som Epitact, Blindsave, Thuasne, McDavid, Nike, Hummel, Hyperice eller till och med Zamst har utformat tillförlitliga produkter för att skydda dem mot eventuella skador. Med bara några få klick kan du få tillgång till denna utrustning av oklanderlig kvalitet till ett oslagbart pris.

Utrustning för alla idrottsmän och kvinnor Fullständigt skydd för löpning

Förr eller senare kan en idrottsman, oavsett om han är amatör eller professionell, skada sig under utövandet av sin sport. Om detta är fallet för dig är det mycket viktigt att du skyddar dig ordentligtges när du planerar att återuppta fysisk aktivitet. Detsamma gäller om du inte känner dig på topp på tävlingsdagen. Förebyggande är bättre än botande!

På vår webbplats hittar du skyddsutrustning som inte bara passar för running utan för alla typer av sport. Män, kvinnor, barn, alla kan hitta det bästa skyddet som passar dem till ett oslagbart pris.

Vilken typ av skydd behöver du för underkroppen? >

Har du skadat din fotled nyligen? Även om du tror att din skada är helt läkt, ta inte den minsta risk. Innan du ger dig ut på planen eller i backen, ta på dig dina fotkängor först!strong Vet du inte vilken du ska välja? Du kan välja en av följande modeller: förstärkt stödspatel från Thuasne, celle-ci est idéale pour la reprise de toute sport aprèeller ERGOstrap från Epitact avec dess patenterade teknik som gör att du kan säkra din fotled utan att hindra dina rörelser. Dessa produkter finns tillgängliga på vår webbplats till ett reducerat pris >.

Vill du skydda lårbenet eller skinkan? Välj då shorts skydd. De är utrustade med förstärkningar eller stoppning på sidorna och baksidan och hjälper dig att undvika smärta och autres blåmärken som kan orsakas av stötar. Kommer du inte på något? Modellen Pro+ från Blindsave devde b orde göra susen.

I alla idrottsgrenar är kvaliteten på ditt stöd avgörande för att förebygga skador. För detta ändamål behöver du fotskydd! Om du inte är inspirerad så är Hallux Valgus som utvecklats av Epitact ett exempel bland mångaautres.

Om du fick en knäskada för några veckor sedan är det bäst att använda en knäortos för extra försiktighetsåtgärder. Vill du att vi ska vägleda dig i dina val? Bland våra tillgängliga modeller kanske du till exempel föredrar l'Elite Advanced >signedMcDavid. Den ger dig utmärkt stabilitet och förstärkt skydd med sina två sidostag. Dessutom kan du dra nytta av optimerat stöd och komfort tack vare en dubbel lindning runt knäskålen. Vi föreslår också Long Sleeve Compression Padutvecklad av Hummel eller kompressionskudde från Hyperice . Den senare är utformad för att behandla eller förebygga knäsmärta och inflammation vid överbelastningar eller bristningar. Den ger dig optimal kompression samtidigt som den har en bekväm passform.

Vilket skydd för överkroppen?

Vissa discipliner, som basket eller handboll, sätter mer belastning på de övre delarna av kroppen, såsom axlar och armbågar. För att skydda dessa specifika områden effektivt behöver du axelskydd och coudiereskydd. När det gäller de förstnämnda ska du välja axelskydd med rak kompression som utvecklats av Hyperice! När det gäller armbågsskydd rekommenderar vi elbow 2.0 fr ånNike >.

Och om du är basketspelare, men nyligen har skadat armbågen, måste du se till att skydda den genom att använda en skyddshylsa för armen. Välj modell från Blindsave . Den senare har BAT-teknik, som ger en perfekt passform och en hög komfortnivå som är mycket viktig för alla basketskyttar.

Slutligen, för att säkerställa optimalt skydd för dina leder, är stödband väsentliga. Genom att besöka vår webbplats, kommer du att kunna köpa dessa skyddande material till kampanjpriser.