Alla våra produkter för vintersport

Om du vill excellera i vintersport, som skidåkning eller snowboardåkning snowboard, är valet av utrustning en av nycklarna till prestationen. Vi har sammanställt ett urval av den bästa utrustningen från ledande varumärken, inklusive pjäxor, kläder, väskor och alla typer avtillbehör för nybörjare, avancerade skidåkare och experter.

Skidåkning sker under ibland extrema förhållanden, så du behöver utrustning av högsta kvalitet. Vi erbjuder dig ett brett urval av förstklassig utrustning som passar för alla dina aktiviteter.

Pjäxor som kombinerar komfort och prestanda

Dessa bekväma och lätta pjäxor från Lange har en innovativ design, inklusive en ny bredd på framsidan av foten. De är lätta att ta på och av och ger kraft, precision och utmärkt energiöverföring tack vare att de är perfekta förlängningar av dina fötter. De spännejusterbara skorna finns i herr-, dam- och barnmodeller och ger inte bara optimalt stöd utan även ökad stabilitet. Det mjuka, ventilerande och värmeisolerade fodret håller dina fötter varma och torra under alla dina aktiviteter.

Oavsett om du föredrar freeride eller all mountain, kommer du säkert att hitta det perfekta paret för alla dina aktiviteter. På sportisgood har vi ett brett urval av pjäxor som passar alla nivåer: nybörjare, avancerade eller experter.

Skidbrädor och tillbehör

Skidbrädor

De flesta av dessamångsidiga skidpar är lätta att hantera och erbjuder utmärkt stabilitet och grepp, samt flyt förtotal kontroll.

Varma handskar och vantar

Dessa skidhandskar och van tar harutvecklats av Reusch och är tillverkade av mjukt tyg som andas och har bra isolering för att hålla dig bekväm hela dagen. Det exceptionella handflategreppet och spännet eller kardborrefästet garanterar perfekt passform och utmärkt stabilitet under alla förhållanden. Finns i dam- och unisexutförande.

Bindningar

Divers modeller att välja mellan, beroende på din nivå, till konkurrenskraftiga priser.

Slalom stolpar kit

Innehåller 30 gula och röda stavar med stålspetsar, dessa kit levereras med en stark, robust väska som är lätt att bära med sig.

Sats med 20 stavar

Dessa lätta stavar är starka, hållbara och robusta och är lätta att hålla i.

Skydd

Utformade för ben och armar, tillverkade av mjukt, smidigt material för utmärkt stötdämpning (pinnar, fall, etc.).

Skyddsglasögon och skyddsmasker

Dessa robusta och tåliga skyddsglasögon har utvecklats för att passa alla situationer som kan uppstå i backen. Förutom att skydda ögonen från alla typer av främmande föremål har de linser som garanterar klar och skarp sikt under alla omständigheter. De har också en anti-UV-behandling för att skydda dig mot skadliga strålar. De är tillverkade av högkvalitativa, lätta och flexibla material och är lätta att bära på port under längre perioder, även under svåra förhållanden.

Maskerna har ett mjukt, följsamt band för perfekt passform och optimal komfort.

Väskor och bagage

Beroende på vilken storlek du är ute efter och vilken utrustning du behöver bära med dig finns det flera olika typer av väskor att välja mellan:

 • Ryggsäckar: De hardesignats avLange och är tillverkade av extremt robusta material för att garantera utmärkt motståndskraft mot nötning och alla typer av slitage. De erbjuder gott om förvaringsutrymme för en mängd tillbehör och utrustning. De har inbyggda fack och fickor för snygg förvaring.

 • Skidväska: rörformad, med en rem för enkel bärning i händerna eller på axlarna.

 • Pjäxväska: för förvaring och transport av dina pjäxor.

 • Sport- och resväskor: för alla dina resebehov, välj en av dessa väskor, med fasta sydda eller teleskopiska handtag för enkel transport av alla typer av utrustning.

 • Bekväma och högpresterande kläder

  Ett brett urval av kläder som hjälper dig att prestera bättre på banan.

  • Byxor och tights: för kvinnor, män eller barn, de är tillverkade av vattentätt, högfunktionellt tyg för en bekväm känsla hela tiden. Deras smidighet ger dig enorm rörlighet för prestationer på toppnivå.

    • Jackor: utformade för maximalt skydd mot väder och vind. Deras klassiska snitt i kombination med lätt, smidigt tyg ger stor rörlighet. Vadderade modeller finns med eller utan ärmar.

      • Jumpsuits: Med justerbara resårmuddar ger de komfort och värme hela dagen. De har fickor för att hålla tillbehör och elektroniska enheter inom räckhåll på port. Det silkeslena tyget känns skönt mot huden och flexibiliteten gör att de är lätta att röra sig i.

        • Masker och mössor: skyddar huvud och nacke mot kyla. De är varma och andas och ger maximal komfort under hela ansträngningen.