Träningsskor för kvinnor Buffalo Vectra Low - Vegan Nappa/Nubuck

Träningsskor för kvinnor Buffalo Vectra Low - Vegan Nappa/Nubuck

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

-20%
Välj en etisk och trendig stil med Buffalo Vectra Low damskor i vegansk Nappa/Nubuck. Upptäck dem nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Vectra Low - Vegan Nappa/Nubuck

Damskorna Buffalo Vectra Low - Vegan Nappa/Nubuck är det perfekta valet för kvinnor som bryr sig om miljön och sin stil. Med sitt veganska nappamaterial och nubuck är dessa sneakers inte bara djurvänliga, utan också mycket trendiga.

Varumärket Buffalo är känt för sina kvalitetsskor, och dessa sneakers är inget undantag. Deras eleganta, minimalistiska design gör dem till en mångsidig accessoar som kan bäras med vilken outfit som helst, oavsett om det är för en avslappnad dag ute eller en elegantare kväll.

Skorna är specialdesignade för kvinnor och ger perfekt passform och optimal komfort hela dagen. Oavsett om du använder dem för shopping, en promenad på stan eller ett träningspass kommer dina fötter att ha bra stöd och vara bekväma.

Det veganska materialet som används i dessa sneakers är också mycket slitstarkt och hållbart, vilket garanterar att du får långvarig användning utan att offra stilen. Dessutom är skorna lätta att ta hand om och rengöra, vilket gör dem praktiska för vardagsbruk.

Med sin tidlösa svarta färg passar dessa sneakers till alla stilar och alla säsonger. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en sommarklänning kommer du alltid att se snygg och modern ut.

Kort sagt, Buffalo Vectra Low - Vegan Nappa/Nubuck damskor är ett perfekt val för kvinnor som letar efter bekväma, trendiga och miljövänliga skor. Lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636124
Färg vit/grå
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen