Alla produkter för Annat sport: boxning, fiske, simning etc.

Letar du efter kvalitetsprodukter för dina sportaktiviteter? Hitta den utrustning och de tillbehör du behöver på sportisgood: Friidrott, kampsport, simning, golf, rugby, amerikanska sporter, Fitness och bodybuilding. Utrusta dig med de bästa märkena: Nike adidas , Puma, Mizuno, Asics...

Det bredaste utbudet av sportartiklar och sportutrustning

Nybörjare eller erfaren idrottsman? Oavsett vilken nivå du befinner dig på krävs rätt utrustning och material för att utöva en sport. I vår onlinebutik hittar du allt du behöver för att utöva din favoritsport under bästa möjliga förhållanden. Friidrott, kampsport, simning, golf,rugby, amerikanska sporter, Fitness och bodybuilding. Sportkläder, träningsutrustning, tävlingsutrustning, sportväskor... Sportisgood erbjuder dig ett brett urval av högkvalitativa produkter från stora varumärken som adidas,Nike,Puma,Asics,Under Armour,New Era...

Friidrott

Friidrott är en sport som består av flera discipliner såsom löpning, hopp, kast och kombination. Optimal träning kräver kvalitetsutrustning som är anpassad till disciplinen. För löpning erbjuder vi ett brett sortiment av pålitlig utrustning som uppfyller idrottarnas krav , till exempel startblock, häckar och startblock. Kastentusiaster hittar alla projektiler de behöver: Javeliner ilätt aluminiumlegering, kastskivor iförtätat gummi, gjutjärnsvikter i olika vikter... Du hittar också ett brett utbud av bekväma, högpresterandefriidrottsskor för att komplettera din utrustning.

Badminton

För fritid ellertävling, på en plan eller på stranden, badminton är en av de mest populära racketsporterna. Oavsett om du är nybörjare, avancerad eller erfaren badmintonspelare spelar utrustningen en viktig roll för att göra ditt spel mer bekvämt och effektivt.Sportisgood erbjuder dig badmintonutrustning och material som valts ut bland de bästa produkterna för badmintonvärlden från erkända utrustningstillverkare : racketar, fjäderbollar, skor, nät, stolpar, vattenflaskor, rullar, grepp, dynor, skyddsuppsättningar, domarstolar etc. Du hittar ett brett utbud av tillbehör designade av ledande sportmärken och de som specialiserat sig på racketsporter: Yonex Babolat, Dunlop, Asics, adidas...

Basket

Oavsett om du är en dunkspecialist, en kantspelare, en pivot eller bara ett fan och en tillfällig basketspelare, är det viktigt att ha rätt utrustning när du spelar en kontaktsport som basket påendurance. Nike Jordan , Adidas, Under Armour, Peak, Adidas, Spalding, Molten... Besök Sport is Good för skor, bollar, utrustning och textilier från dina favoritmärken. Som ett fan av NBA kan du också hitta ditt favoritlags tröja och bli nästa medlem i Lakers, Celtics eller Bulls.

Kampsport

Fascinerad av kampsporter eller kampsport? Då har du kommit till rätt ställe! MMAJJB, boxning, judo, karate, taekwondo... Alla de ledande disciplinerna finns representerade på sportisgood. Hitta allt du behöver för att utöva din favoritsport med maximal komfort och säkerhet : skor, tränings- och tävlingskläder ,skyddsutrustning. Oavsett om du behöver en ny kimono i100 % bomull, enkompressionströja, ett par väskhandskar iläder eller en ergonomiskhjälm som ger ett komplett skydd, är din lycka bara ett klick bort på port.

Simning

Oavsett om du gillar att simma bara för skojs skull eller om du är en regelbunden besökare i de olympiska poolerna, finns den nödvändigasimutrustningen för tillfälliga och erfarna simmare här . Dra nytta av ett brett urval av artiklar designade av varumärken som adidas,Columbia eller Macron. Vi har ett urval av de bästa badkläderna för dig män kvinnor och barn för att utrusta hela familjen för simning ipoolen, på stranden eller i öppet vatten. I vår katalog hittar dubekväma och slitstarka badmössor i silikon eller polyester, simglasögon i alla storlekar, formgjutna Evaflip-flops samt ett brett sortiment av handdukar och badrockar.

Golf

Är du en amatör eller en golfare på toppnivå? Oavsett vilken nivå du befinner dig på behöver du det viktigaste: en polotröja somandas ochlätta shorts till din outfit , plusgolfskor som ger komfort och optimal stabilitet på hela banan. Jobba på dina svingar och träna som en pro, tack vare ett brett urval avgolfutrustning som kombinerar teknik och tillförlitlighet :bollar och tees, puttergrepp, sugkoppar för bolluppsamling, klubböverdrag... För att enkelt kunna transportera din clubs erbjuder vi också ett brett utbud avgolfväskor och vagnar av högstakvalitet.

Rugby

Alla somälskar den ovala bollen och letar efter högpresteranderugbyutrustning kan se fram emot en fantastisk säsong hos sportisgood. Alla de stora varumärkena som Macron,Le Coq Sportif,Force XV eller Joma finns i vår onlinebutik för att utrusta dig: kläder, mössor, strumpor, rugbybollar... Hitta rugbytröjor samt jackor och sweatshirts som bär landslagens färger som XV tricolore från France eller Red Dragon från Pays de Galles. clubs V i erbjuder också autentiskareplicatröjor från kända namn som Glasgow Warriors, Edinburgh rugby.

Amerikansk sport

Amerikansk fotboll och baseboll är de mest symboliska sporterna i USA. Sportisgood har också tänkt påamerikanska sportfans. Vår onlinebutik har ett helt universum tillägnat din favoritsport: amerikanska fotbollar, amerikanskafotbollstillbehör, amerikanska fotbollskläder, baseboll. Du hittar alla de ledande produkterna, t.ex. New Era Yankees 9fortykepsar , NFL logotröjor ochtröjor från de mest populära amerikanska fotbollslagen, inklusive Giants från New York och Dolphins från Miami.

Fitness och bodybuilding

Atttränafitness håller dig i god form. Sportisgood erbjuder dig ett komplett utbud av sportutrustning för ditt välbefinnande: löpband, magbänkar, medicin-ball,stödbälten, bagage, skydd... Du hittar också olika kosttillskott och all näring du behöver för att bygga muskelmassa : whey gainer, energidryck, energibar, proteinbar...