Alla våra vandringsprodukter till bästa pris

Ledande varumärken som Adidas, Asics, Reebok, Mizuno, Gore, Columbia och Vibram ställer sin expertis och teknik till förfogande för alla trail och vandringsentusiaster för att skapa de skor, kläder och accessoarer som du väljer. Män, kvinnor och barn kommer garanterat att hitta vad de letar efter här.

Du hittar vandringskängor, skor trail, textilier, vandringsstavar, ryggsäckar, näring och vätska, synlighet och orientering.

Ett stort urval av nödvändig utrustning för vandrare och trailrunners

Attutöva mer eller mindre extrema aktiviteter som vandring och trail innebär att du måste vara väl ut rustad. Idagerbjuder vi dig en armada av den bästa utrustningen på marknaden , när det gällerskor, kläder och tillbehör för trail och vandring.

Vandringskängor av högsta kvalitet

Dessa vandringskängor ärexceptionellt robustaoch noggrant utformade för att klara alla typer av svåra situationer. De är utformade för de längsta promenaderna och den mjukaste terrängen , och ärsolitt byggda med material av högsta kvalitet som gör dem mycket motståndskraftiga mot nötning och stötar. Förstärkningar är också inbyggda i var och en av dem för att skydda dig mot alla typer av skador. De ärlätta och flexibla och gör att du kan springa kilometer efter kilometer utan att känna av vikten, allt med totalkomfort.

Modeller med en smalare design och en mer avslappnad ton finns tillgängliga, tillverkade av varumärket Columbia. Den minimalistiska desig nen gerperfekt ventilation så att du alltid känner dig sval.

Dessa stövlar tillverkasockså av Columbia och är idealiska för kallt väder. De har en ovandel med enmjuk, funktionelltextilförstärkning som håller dina fötter varma och torra hela dagen. En innovation inomvandringskängor.

Och när vi ändå är inne på innovativa produkter så finns detäven skor med separata tår från Vibram för enbarfotakänsla under hela resan.

De har alla point gemensamt: lätthet, flexibilitet och, viktigast av allt,grepp. Faktum är att dessa par har utformats för att ge utmärkt stabilitet, både mot vikt och mot alla typer av hinder.

Den bästa av grödor trail

Dessa skor liknar vandringskängor men har några utmärkande egenskaper: de är tunnare, mer flexibla och har ett mer uttalat grepp framtill.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vandrare är det uppenbart att du letar efter en viss nivå av komfort föralla dina löprundor . Oavsett om du ärman, kvinna eller barn har vi valt ut produkter från toppmärken som Reebok, Adidas och Asics för att göra din dag.

Med ovandelar imjukt, ventilerandetyg har dessa par utmärkt ventilation för atthålla fötterna svala och torra under hela anstr ängningen.Mjuka,smidiga mellansulor kompletterar paketet föroptimal komfort. Oavsett om du tar dig an tuff eller stenig terräng kan du vara säker på att dina fötter rör sig naturligt förfelfritt grepp tack vare den stora flexibiliteten hosdessa skor . Eftersom stigarna inte alltid är skonsamma har konstruktörerna tillverkat dessa par avmaterial av högsta kvalitet, med förstärkta stötzoner, för att garantera stor motståndskraft, maximal hållbarhet och maximal säkerhet.

Derejälayttersulorna i gummi ger bra stabilitet och gör det enkelt att klättra uppför branta sluttningar.

Lätta vandrings- och trekkingkläder för män, kvinnor och barn trail

Oavsett omdu vandrar eller treckar påtrail är det lämpligt att bäralätta kläder som är perfekt lämpade för intensiva ansträngningar och extrema situationer. Våra T-shirts, linnen, shorts,byxor och byxor finns i både dam- och herrmodell och är tillverkade av mjukt, lätt och mycket funktionellttyg. Deras högpresterande fukttransportsystem ser till att din kropp förblir i toppskick och ger dig maximal komfort under alla dina ansträngningar. De är också mycket flexibla, vilket ger dig storrörelsefrihet.

Tekniska underkläder, som bärs som en andra hud

Det är inte alltid lätt att ta sig an berg och alla typer av oländig terräng, särskilt durant under de kallare årstiderna. Men oroa dig inte, som du förväntar dig har vi precis vad du behöver: tekniska underkläder, överdelar och underdelar. De är tillverkade av högfunktionellt, flexibelt kompressionstyg och håller din kropp sval och torr samtidigt som den behåller sin fulla kapacitet under hela din ansträngning. För att inte tala om den enorma komfort de ger. Deras stora flexibilitet och kroppsnära skärning möjliggörnaturliga rörelser för felfri rörlighet. Och rörlighet betyder naturligtvisprestanda.

Jackor, bekväma och skyddande

Eftersom för mycket är bättre än för lite kan du lägga till jackor på din klädlista.

Dessa jackor ärtillverkade av lättviktigt tyg som andas och har utmärkt värmeisolering som håller dig varm under hela cykelturen.

Du kanvälja mellanparkasjackor, dunjackor, vattentäta och vindtäta jackor, med eller utan huva. Pålitliga följeslagare för alla väderlekar. Och som pricken över i:etteau har de alla möjliga säkra fickor, så att du kan ha viktiga tillbehör nära till hands på port.

Tillbehör för look och praktisk användning

Vi glömmer ofta att huvudet är en av de känsligaste delarna av kroppen. Därför är det en bra idé att skydda det ordentligt. Även här finns det ett stort utbud av accessoarer att välja mellan. Mössor, pannband och kepsar, alla tillverkade av tyg som andas, från toppmärken som Mizuno och Gore. Dessa lätta och flexibla accessoarer är utformade för att geoptimalt skydd mot kyla och solbränna. Deras omsorgsfulla design är ett elegant komplement till din look.

Lättviktsbagage och ryggsäckar: den perfekta väskan för trailrunning och vandring

Undrar du hur du ska bära dina närings- ochvätskeprodukter utan att tynga ner dig själv? Unna dig en av dessa lätta, rymliga ryggsäckar ! Med gott om förvaringsutrymme och små fack för alla möjliga tillbehör gör de det enkelt att bära med sig utrustning av alla slag.

Tillbehör du inte får glömma

För att komplettera din utrustning får du inte glömma dessa pålitliga partners somhar visat sitt värde i vildmarken: vandringsstaven och GPS. En för att hålla digstadig och hjälpa dig på klättringar, den andra för att visa dig var du ska sätta fötterna.