Träningsskor för kvinnor Buffalo Paired Butterfly

Träningsskor för kvinnor Buffalo Paired Butterfly

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

-20%
Upptäck den unika stilen på Buffalo Paired Butterfly damskor, skapad av det berömda märket Buffalo. Får inte missas!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Paired Butterfly

Upptäck Buffalo Paired Butterfly sneakers, ett par skor som är ett måste för kvinnor som söker stil och komfort. Dessa sneakers tillverkas av det kända märket Buffalo och kombinerar elegans och kvalitet till perfektion.

Deras unika design, prydd med fina fjärilar, kommer att ge en touch av femininitet till alla dina outfits. Oavsett om det gäller en avslappnad dag ute eller en speciell kväll, kommer dessa sneakers att vara din modeallierade.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är Buffalo Paired Butterfly sneakers också extremt bekväma. Den tjocka, dämpade sulan håller dig bekväm hela dagen. Perfekta för en dags shopping eller en promenad på stan, dessa sneakers kommer inte att lämna någon oberörd.

Varumärket Buffalo är känt för kvaliteten på sina produkter, och dessa sneakers är inget undantag. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och är tåliga och slitstarka, så att du kan använda dem i många år framöver.

Dessa sneakers från Buffalo Paired Butterfly finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Så vänta inte längre, lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636137
Färg vit multi
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen