Utbildningsutrustning SKLZ Goalshot [Storlek 7,32x2,44 m]

Utbildningsutrustning SKLZ Goalshot [Storlek 7,32x2,44 m]

4 222,51 kr

3 837,97 kr

-9%
Förbättra dina skottekniker med Goalshot SKLZ, utformad för att skapa visuellt fokus på viktiga målområden. Lämplig för spelare på alla nivåer.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Utbildningsutrustning SKLZ Goalshot

Baserat på forskning som visar var målvakterna i de högsta ligorna står, hjälper Goalshot spelarna att utveckla det muskelminne och vision som krävs för att göra mål. Goalshot gör vad koner, måltavlor och vikarierande målvakter inte kan göra: den skapar ett visuellt fokus på de specifika områden där spelarna har fyra gånger större chans att göra mål.

Baserat på flera säsongers forskning belyser SKLZ Goalshot met de fyra målzoner där målvakterna i de bästa fotbollsligorna är markerade. Målsensorn är idealisk för spelare på alla nivåer och gör det som koner, måltavlor och vikarierande målvakter inte kan: den skapar ett visuellt fokus på de specifika områden där spelarna har fyra gånger större chans att göra mål. Med tiden hjälper Goalshot spelarna att utveckla det muskelminne och vision som behövs för att göra mål oftare. Enheten ger omedelbar feedback efter ett skott, vilket tvingar spelarna att justera och korrigera sin position och skottteknik. Goalshot finns i fyra olika storlekar och är utformad för att passa målramen, kan installeras på några minuter och levereras i en egen bärväska för enkel transport.

  • Tillåter visuellt fokus på områden där spelarna har fyra gånger större chans att göra mål.
  • Gör det möjligt för spelarna att ta så många skott som möjligt med omedelbar feedback.
  • Utvecklar vision och muskelminnet som behövs för att öka framgångsgraden.
  • Utformad för att passa målramen och sätts upp på några minuter
  • Levereras i en egen bärväska för enkel transport.

Mer information

Varumärke SKLZ
Tillverkarens SKU 2786
Färg grå/gul
Färg Grå
Storlek 7,32x2,44 m - Franska storlekar som standard
Kön Blandad