Mackintosh med dragkedja för kvinnor Stutterheim Stockholm

Mackintosh med dragkedja för kvinnor Stutterheim Stockholm

Börjar på: 3 672,81 kr

2 938,25 kr

-20%
Håll stilen i regnet med Stutterheim Stockholm mackintosh med dragkedja för kvinnor. Ett måste för stilmedvetna fashionistas.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 3 672,81 kr

2 938,25 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Mackintosh med dragkedja för kvinnor Stutterheim Stockholm

Stutterheim Stockholm mackintosh med dragkedja för damer är ett måste för alla stilmedvetna fashionistas, även i regn. Med sin eleganta, moderna design är den det perfekta valet för att hålla sig snygg och skyddad under regniga dagar.

Varumärket Stutterheim är känt för sina högkvalitativa produkter, och denna mackintosh är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, vilket ger optimalt skydd mot väder och vind. Den praktiska dragkedjan gör det dessutom enkelt att ta på och av den, för optimal komfort.

Denna mackintosh är speciellt utformad för kvinnor och har en feminin, smickrande skärning som framhäver din figur. Den finns i flera olika storlekar och passar perfekt för alla kroppstyper. Dessutom ger den tidlösa svarta färgen en sofistikerad touch till alla outfits.

Oavsett om du är ute på stan eller på landsbygden är denna mackintosh ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du ska ta en promenad i stan, vandra i skogen eller till jobbet håller den dig torr samtidigt som du får en elegant och trendig look.

Förutom att vara funktionell och snygg är denna mackintosh också etiskt ansvarsfull. Varumärket Stutterheimengage använder hållbara och miljövänliga material vid tillverkningen av sina produkter. Så genom att köpa denna mackintosh väljer du en miljömässigt ansvarsfull produkt.

Kort sagt, Stutterheim Stockholm mackintosh med dragkedja för damer är ett måste för alla kvinnor som vill kombinera stil och funktionalitet, även när det regnar. Med sin moderna design, smickrande passform och oklanderliga kvalitet kommer den att vara din viktigaste allierade under alla årstider. Låt inte regnet förstöra dina outfits, välj denna mackintosh och var redo att möta alla väder.

Mer information

Varumärke Stutterheim
Tillverkarens SKU 3234-3001
Färg grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1