Tränare KangaROOS Ultimate Eclipse

Tränare KangaROOS Ultimate Eclipse

Börjar på: 1 713,36 kr

938,77 kr

-45%
Upptäck KangaROOS Ultimate Eclipse sneakers, som kombinerar komfort och stil för en trendig urban look. Adoptera dem nu.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,36 kr

938,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare KangaROOS Ultimate Eclipse

KangaROOS Ultimate Eclipse är den perfekta kombinationen av stil, komfort och funktionalitet. Med sin eleganta design och det ikoniska varumärket KangaROOS är dessa sneakers ett måste för alla modeälskare.

KangaROOS Ultimate Eclipse är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort för varje steg. Den mjuka, halkfria gummisulan ger optimalt grepp på alla underlag, medan den dämpade innersulan formar sig perfekt efter din fot för personlig komfort.

Förutom att vara bekväma är dessa sneakers också extremt praktiska. Med en hemlig ficka inbyggd i plösen kan du enkelt förvara dina nycklar eller växelpengar säkert när du är på språng. Det finns inget behov av en skrymmande handväska när du bär dessa snygga sneakers.

Den snygga designen på KangaROOS Ultimate Eclipse gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär dem till gymmet, för en dags shopping eller bara för att gå ut med vänner, kommer dessa sneakers att passa perfekt med din outfit.

KangaROOS Ultimate Eclipse finns i en rad olika färger och låter dig också anpassa dina look så att de passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar en avslappnad eller mer sportig look look passar dessa sneakers till alla outfits.

Du behöver inte leta längre än till KangaROOS Ultimate Eclipse för att hitta det perfekta valet för dig som letar efter sneakers som är både moderiktiga och funktionella. Lägg till dem i din skosamling idag och se själv varför KangaROOS är så populärt bland modeälskare runt om i världen.

Mer information

Varumärke KangaROOS
Tillverkarens SKU 47316-000-8033
Färg grön/blå
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen