Soler Noene Ergonimic 3D

Soler Noene Ergonimic 3D

Börjar på: 488,48 kr

409,52 kr

-16%
Ge ditt tennisspel mer energi med Noene Ergonomiska 3D-innersulor från Noene. Utformade för intensitet, komfort och elasticitet garanteras.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 488,48 kr

409,52 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Soler Noene Ergonimic 3D

Speciellt utformad för intensiva och dynamiska aktiviteter. Det dubbla lagret av AirFoam och E.V.A. ger komfort och elasticitet. Den ergonomiska formen på E.V.A.-förstärkningen (orange) styr hälen och stöder fotvalvet vid riktningsförändringar och hopp. Skyddar med ett 1 mm lager av NOENE® längs hela längden och en specifik hälinsats. Den tredimensionella basen förbättrar greppet i skon. Ersätter innersulanorigine.

NOENEär en innovativ vibroabsorberande elastomer som består av kristallina mikroceller som tack vare sin interna structure och sin speciella sammansättning har särskilda egenskaper som skiljer den från traditionella elastomerer. Den viktigaste egenskapen hos materialet NOENE® är dess viskoelasticitet, ett verkligt filter som kan absorbera och sprida den negativa energin från stötar. NOENEDetta innebär att materialet inte varierar beroende på slagets kraft eller den vikt det utsätts för, och ger skydd durant under produktens hela livslängd. Material som "Gel" och dess derivat har god flexibilitet och dämpande egenskaper, men känslan av komfort och "wow"-effekten är ofta kortvarig och skyddet mot stötar och vibrationer försvinner på mycket kort tid court. Mjuka material, när de når sin maximala kompression eller krossning, beter sig som styva material ... till skillnad från NOENE. Materialet NOENE® tillverkas i Suisse enligt rigorösa kvalitetskriterier, i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001 standarder, för bättre miljöskydd. Effektiviteten hos NOENE® har visats i vetenskapliga studier och laboratorietester som utförts vid Institute of Biomechanics på Valence och vid École Polytechnique på Milan. NOENE ®-tekniken absorberar och sprider upp till 96% av de negativa energivågor som uppstår vid stötar och vibrationer, vilket skyddar lederna mot trauma och smärtsamma inflammationer (t.ex. tibial periostit, plantar fasciit, tendinit, hälsporre, etc.).). NOENE har tilldelats APMA-märket (American Podiactric Medical Association), som ges till produkter som har bedömts av en vetenskaplig kommitté som effektiva för fothälsan och av betydande värde när de används som en del av ett dagligt vårdprogram.

Mer information

Varumärke Noene
Tillverkarens SKU 4963000
Färg orange/svart
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen