Stor pedros momentnyckel

Stor pedros momentnyckel
1 879,26 kr

Slut i lager

Beskrivning

Stor pedros momentnyckel

Momentnyckel med högt vridmoment Pedros

Momentnycklar har blivit ett oumbärligt verktyg för cyklar. Ökningen av antalet cyklar och komponenter i kolfiber finns påorigine. Även om kolfiber möjliggör en mer optimal design och erbjuder ett mycket högre förhållande mellan styrka och vikt än stål och aluminium, är det också mer känsligt för krossning och sprickbildning när det inte installeras korrekt.

Pedros Grande Torque-momentnyckel har en längd på 350 mm avsedd för vänster- eller högergängor och momentinställningar från 10 till 80 Nm som krävs för bottenfästen, kassettlås och autres komponenter med högt vridmoment. Den unika 3/8" reversibla spärrdrivningen ger överlägsen hållbarhet och tillförlitlighet.

Denna spärrande momentnyckel avger ett hörbart "klick" när önskat vridmoment har uppnåtts och kan snabbt justeras i steg om 0,5 Nm med en mikrometerskala och en enkel låsmekanism.

Grande Torque-momentnyckeln är också tillverkad av värmebehandlat stål för ökad noggrannhet, styrka och tillförlitlighet, och innehåller en 3/8" fyrkant till 1/2" fyrkantadapter och en 3/8" fyrkant till 1/4" sexkantadapter. Noggrannhet på +/- 4%. Två års garanti från Pedro.

Mer information

Varumärke Pedro's
Tillverkarens SKU 6460615
Färg grå/svart
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen