Underdel för baddräkt Turbo Seasons 2015

Underdel för baddräkt Turbo Seasons 2015
Börjar på: 434,72 kr
Förbättra dina simprestationer med Turbo Seasons 2015 simdräktsunderdelar, utformade för att driva dig till seger.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 434,72 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Seasons 2015

Upptäck det senaste inom badmode med Turbo Seasons 2015 badbyxor. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Turbo och kombinerar stil, komfort och prestanda för att ta dig igenom alla dina simningspass.

De är tillverkade av högkvalitativa material och har en åtsittande, bekväm passform för optimal rörelsefrihet i vattnet. Dess Turbo Eco-Friendly-teknik gör det också möjligt för dig att simma med ett ekologiskt samvete.

Den innovativa designen på Turbo Seasons 2015 badkläder kombinerar estetik och funktionalitet. De klara färgerna och djärva mönstren får dig att sticka ut vid poolkanten, medan klor- och UV-beständigheten garanterar en lång livslängd.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, är Turbo Seasons 2015 baddräktsunderdelar lämpliga för tous alla nivåer av övning. Dess optimala stöd gör att du kan ge ditt bästa i vattnet och glänsa under dina tävlingar.

Leta inte längre, Turbo Seasons 2015 simdräktsunderdel är det perfekta valet för att kombinera komfort, stil och prestanda under dina simningspass. Så vänta inte längre, lägg till dem i din simgarderob nu och gör ett stänk i poolen!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 730049-0006
Färg kunglig
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen