Ryggträningsstänger Deportium

Ryggträningsstänger Deportium
487,26 kr
Förbättra dina styrketräningsprogram med Deportium back bars: starka, lätta och anpassningsbara för effektiva träningspass!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ryggträningsstänger Deportium
DEPORTIUM Z Bar Multicolour är en högkvalitativ styrketräningsutrustning som är utformad för att förbättra din träningsrutin. Denna stång har en flerfärgad design som ger en lekfull touch till din träningsrutin, vilket gör den visuellt tilltalande men ändå mycket funktionell. Den är utformad för att ge ett bekvämt och säkert grepp, vilket bidrar till att minska risken för skador under träningspassen.
Stången är tillverkad av hållbara och robusta material som tål intensiva träningspass och tunga vikter. Med sin kompakta, lätta design är den enkel att bära och förvara när den inte används. Dessutom är den compatible med en mängd olika vikter, så att du kan skräddarsy ditt träningspass så att det passar dina behov.
DEPORTIUM Z Bar Multicolour är ett perfekt val för kroppsbyggare och fitness entusiaster som letar efter hållbar, mångsidig och attraktiv utrustning för kroppsbyggnad. Med denna stång kan du ta din styrketräningsrutin till nästa nivå och uppnå dina önskade fitness mål.

Mer information

Varumärke Deportium
Tillverkarens SKU 7801978
Färg silver/svart
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen