Badbyxor Turbo

Badbyxor Turbo
Börjar på: 452,98 kr
Förbättra din simförmåga med Boxer swimsuit Turbo, det ultimata valet för professionella simmare. Finns i neongult.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Börjar på: 452,98 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Badbyxor Turbo

Dragdräkt Turbo Simma Fluorgult (Fördröjning 3 veckor)

Storlekarna och skärningarna på tous the Drags Suit Turbo är identiska. Endast designen ändras. Du kan se baksidan av baddräkten på vår Facebook-profil "Christophe Turbo France". Du kan ge din åsikt om vår Facebook-profil "Christophe TurboFrance" om den här produkten.

Tillverkad av 100 % polyester. Dragdräkt eller bromströja är en överdragströja avsedd för träning i syfte att arbeta med styrka och/eller motstånd.

Små hål på ytan och insidan av tröjan gör att vatten kan filtrera igenom, vilket ökar ytan och tvingar dig att trycka lite hårdare för att komma framåt. Kan användas i alla skeden av träningsplanen.

Bärs vanligtvis över en "klassisk" simdräkt och kan bäras av män eller unga män, liksom kvinnor eller unga flickor.

DET ÄR TILLRÅDLIGT ATT HA EN BRA NIVÅ AV SIMNINGSERFARENHET FÖR ATT ANVÄNDA DEN! Du kommer att känna skillnaden när du tar av dig den. Förstärkta sömmar. Flexibel dragsko i midjan. Kom ihåg att knyta en knut i slutet före användning. Drag Suit Turbo med en originaldesign skapad av Turbo designers. Designen överförs till tyget, vilket garanterar ett perfekt tryck. Denna Turbo Drag Suit är designad för användning två gånger dagligen. Den kan hålla i flera år.

Kan inte tvättas i maskin. Handtvätt i kallt vatten. Får inte strykas. Får inte torktumlas. Får inte torktumlas. Denna baddräkt Turbo är normal i storlek (se storlekstabell).

Om baddräkten passar, motsvarar storleken. Detta skulle inte vara fallet om storleken inte passade. Vitt foder inuti baddräkten Turbo. (storlek: 10 år = XS, 12 år = S, 14 år = M och 16 år = L).

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7909711-0016
Färg rosa
Färg Rose
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen