Underdel för baddräkt Turbo Cab.comp.argentina Proresist

Underdel för baddräkt Turbo Cab.comp.argentina Proresist
Börjar på: 367,28 kr
Ta dig an vågorna med stil med Turbo Cab.comp.argentina Proresist badbyxor, det perfekta valet för dig som gillar att simma.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 367,28 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Cab.comp.argentina Proresist

Turbo Cab comp argentina Proresist baddräktsbyxor erbjuder den perfekta kombinationen av stil och prestanda för erfarna simmare. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Turbo och är speciellt framtagna för simning, med bekväm passform och exceptionell vattenresistens.

Med en snygg design och livfulla färger som inspirerats av den argentinska flaggan är dessa badbyxor både funktionella och estetiskt tilltalande. De är tillverkade av högkvalitativa material och har Proresist-teknik som gör dem slitstarka och klorresistenta, vilket garanterar en lång livslängd.

Badbyxorna har också en smal passform för optimal rörelsefrihet, vilket gör dem till ett perfekt val för tävlingssimmare. Oavsett om du tävlar eller bara vill förbättra din prestation i träning, är Turbo Cab comp argentina Proresist simdräktsunderdelar det perfekta valet att ta med dig i vattnet.

Som en hängiven simmare vet du point hur viktigt det är att ha pålitlig och bekväm utrustning. Med Turbo kan du vara säker på exceptionell kvalitet och noggrann design för att hjälpa dig att uppnå dina simningsmål. Så vänta inte längre, köp din Turbo Cab comp argentina Proresist baddräktsunderdel nu och njut av en makalös simupplevelse.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 791051-0366
Färg blanco/celeste
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen