Underdel för baddräkt Turbo Super Tank

Underdel för baddräkt Turbo Super Tank

Börjar på: 440,74 kr

430,08 kr

Dominera poolen med stil med super tank Turbo, den perfekta baddräktsunderdelen för dina simpass.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 440,74 kr

430,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Super Tank

Turbo Super Tank baddräktsbyxor är ett måste för alla simmare med en passion för vattnet. Dessa badbyxor är designade av det kända märket Turbo och kombinerar stil, komfort och prestanda för att följa med dig på alla dina simpass.

Dessa badbyxor är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimalt stöd tack vare den åtsittande passformen. Det klorresistenta tyget gör att du kan använda dem intensivt utan att oroa dig för förtida slitage. Dessutom ger UV-beständigheten ett optimalt skydd under dina utomhusaktiviteter.

Designen på Turbo Super Tank är både modern och elegant, med sina klara färger och emblematiska varumärkeslogotyp. Den hjälper dig att sticka ut på vattnet samtidigt som den ger dig stor rörelsefrihet tack vare sin ergonomiska skärning.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren simmare, kommer Turbo Super Tank simdräktsunderdelar att uppfylla alla dina förväntningar på prestanda. Oavsett om det gäller intensiv träning eller en tävling, kommer dessa badbyxor att vara din allierade för att uppnå dina simningsmål.

Så gå vidare och unna dig Turbo Super Tank för en oöverträffad simupplevelse. Var redo att tänja på dina gränser och glänsa i vattnet med stil!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 7934817-0008
Färg rojo
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen