Jammer Turbo Desing Maori Flag

Jammer Turbo Desing Maori Flag
Börjar på: 476,98 kr
Upptäck vår Jammer Turbo Design Maori Flag för optimal simprestanda, inspirerad av culture Maori. Boosta din träning med Turbo.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 476,98 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jammer Turbo Desing Maori Flag

Jammer Turbo Design Maori Flag är en baddräkt för män avsedd för simning. Denna baddräkt tillverkas av Turbo och har en unik design inspirerad av Maoris flagga. Med sina stammotiv och ljusa färger kommer den att ge en touch av stil och culture till dina simningspass.

Denna Jammer är designad för krävande simmare och har en åtsittande passform som formar sig perfekt efter kroppen. Materialet, som är tillverkat av nylon och elastan, ger optimal komfort och rörelsefrihet i vattnet. Oavsett om du simmar varv eller tränar kommer denna simdräkt att hålla dig sällskap med effektivitet och stil.

Förutom sin unika design har Jammer Turbo Design Maori Flag tekniska egenskaper som gör den idealisk för simning. Tyget är klor- och UV-beständigt, vilket garanterar en lång livslängd och livfulla färger även efter upprepad användning. Dessutom har den ett meshfoder för extra stöd och ventilation.

Oavsett om du tävlar eller är en hängiven simmare är denna simdräkt ett perfekt val för dina träningspass eller simtävlingar. Dess originella design och kvalitet gör den också till en utmärkt present till simentusiaster. Så tveka inte, välj Jammer Turbo Design Maori Flag och visa stolt upp din passion för simning och culture Maori.

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 798118-0007
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen