Termiska shorts Rehband Qd line

Termiska shorts Rehband Qd line
Börjar på: 659,69 kr

Slut i lager

Beskrivning

Termiska shorts Rehband Qd line

QD Compression Arm Sleeve från Rehband förhindrar uppbyggnad av mjölksyra och minskar svullnad. Denna kompressionsärm för hela armen minskar muskeltrötthet och ömhet, förbättrar prestationen och återhämtningen. Den är idealisk för funktionell träning, lagsporter och aktiviteter på alla nivåer. Den minskar och förebygger svullnad under sportaktiviteter eller hemma, och hjälper till att lindra ömma muskler. Förbättrar cirkulationen i underarm, armbåge och biceps. Kompressionsartiklar för träning från Rehband hjälper till att bekämpa de repetitiva vibrationer som orsakar u.
QD Compression Arm Sleeve från Rehband förhindrar uppbyggnad av mjölksyra och minskar svullnad. Denna kompressionsärm för hela armen minskar muskeltrötthet och ömhet, vilket förbättrar prestationen och återhämtningen. Den är idealisk för funktionell träning, lagsporter och aktiviteter på alla nivåer. Den minskar och förebygger svullnad under sportaktiviteter eller hemma, och hjälper till att lindra ömma muskler. Förbättrar cirkulationen i underarm, armbåge och biceps.
Kompressionsplagg för träning från Rehband hjälper till att bekämpa de repetitiva vibrationer som orsakar muskeltrötthet under ansträngande träningspass eller träningspass. Armmusklerna förblir mer kompakta, balans och proprioception förbättras och muskeltrötthet minimeras. Samtidigt stimulerar en effektivare pumpning av armmusklerna flödet av syresatt blod och påskyndar elimineringen av mjölksyra, som orsakar kramper och smärta i över- och underarmarna.
Om du är som Rehband, vill du ha det bästa för din hälsa. Kompressionsärmen Rehband är tillverkad av ett högkvalitativt, lättviktigt fyrvägsstretchmaterial med ett halkfritt silikonunderlag. Denna sportkompressionsärm är utformad för att ge kompromisslös komfort, passform och stöd. Välj Rehband och upptäck varför många av världens toppidrottare väljer dessa kompressionsärmar för att träna hårdare, återhämta sig snabbare och förbättra sina prestationer.
NYCKELPUNKTER
Säljs i par
4-vägsstretch
FÖREBYGGER OCH REHABILITERAR
Främjar återhämtning
Överanvändning och inflammation
Främjar god cirkulation
Lindrar smärta
Skyddar huden från repor och stötar
Värmer
Minskar svullnad
MATERIAL & Skötsel
- Material: 78% polyamid, 22% elastan
- Maskintvättas (40°) | Tvättpåse rekommenderas | Endast lufttorkning

Mer information

Varumärke Rehband
Tillverkarens SKU 804103-010
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)