Alla våra collector's fotbollströjor för att stödja ditt favoritlag eller din favoritspelare

Upptäck i vår onlinebutik olika samlarfotbollströjor flockade till nom av legender och stora spelare som markerade fotbollshistorien som Lionel Messi, CristianoRonaldo, Ibrahimovic, Pogba, etc. Köp gamla tröjor från Real Madrid , FC Barcelone , Juventus , PSG och många flerautres till de bästa priserna!

Fler filter
Ett stort urval av samlartröjor från de stora fotbollsspelarna

Brinnerdu för vintage och retrofotbollströjor? Letar du efterfotbollströjor för samlareatt lägga till i din samling? Då har du kommit till rätt ställe! Sports is good erbjuder en samling avgamla tröjor från hela Europa och världen. Oavsett vilken din favoritklubb är, kan du enkelt hitta samlarfotbollströjor från ditt favoritlag. Från port tröjan som spelarna i Juventus bar i Turin underderas seger i cupfinalen 1984, till Paris Saint-Germain,FC Barcelone och Real Madrid, vår onlinebutik är full av samlartröjor till rimliga priser. De väntar bara på att få bli en del av din samling av vintagetröjor. Om du letar efter enautentisk topp från en viss spelare, inga problem. Att köpa en av dessa ikoniska kläder gör att du kan minnas de bästa ögonblicken i fotbollshistorien från VM, europeiska eller internationella mästerskap.

Premiumkvalitet vintage skjortor

Vissa fans har en enda passion: att samla på fotbollströjor. För att hålla fotbollshistorien levande och för att tillgodose dessa fans behov av utrustning vintage har vi grävt fram några värdefulla gamla tröjor och erbjuder dem till debästa priserna. Vi har ett brett utbud av samlartröjor med världens bästa spelare som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, samt legender som Zinedine Zidane och Maradona. Även om de är vintage är alla våra produkter äkta, av högsta kvalitet och fortfarande i mycket gott skick. Vi arbetar med stora varumärken som designar högkvalitativa och hållbara produkter. Vintage-tröjor är också tidlösa. Du kan fortfarande bära och visa upp dem i årtionden. Deras värde ökar med tiden! Så medBarcelonas 2011/2012 Messi bortatröja kommer du att ha en ovärderlig skatt 2030. Det finns olika typer av tröjor som passar dina behov: hemmatröja, bortatröja, tredjetröja eller målvaktströja.

Adidas Real Madrid Ronaldo 2013/2014 hemmatröja

2014 vardecimens år för Real Madrid. Om du vill äga en retrofotbollströja full av historia är den här ett "måste". Cristiano Ron aldoär en av de bästa spelarna genom tiderna.Han gick med i den legendariska klubben Real Madrid efter 6 år på Angleterre och 1 Ballon d'Or. 2014, tillsammans med Benzema, Bale, Marcelo, Ramos och Pepe, hjälpte Bale sitt lag att vinna sin tionde Europacup genom att besegra Atlético. Det var en rafflande final som hänförde hela världen. Samma år vann Madrid även Copa del Rey. Med 51 mål och 14 assist på 47 spelade matcher vann Ronaldo också Ballon d'Or 2014. Detta är en måste-ha-tröja för alla sportfans vintage för att minnas detta år fullt av känslor för resten av livet! Den går i klubbens vanliga vita färg och har de officiella logotypernaAdidas och Real Madrid på bröstet och Fly Emirates-logotypen i mitten av tröjan.

Utetröja FC Barcelone Messi2008/2009

Vem har inte hört talas omFC Barcelone? Ingen, enligt vår mening. I flera år har denna katalanska klubb dominerat europeisk fotboll, och till och med fotboll mondial. 2009 var utan tvekan det bästa året för FC Barcelone. De vann 6 troféer under en och samma säsong: Ligue des Champions, Liga, King's Cup, Supercup ofEspagne, European Supercup och clubs World Cup. Ett absolut rekord! Det är första gången i historien som en spansk klubb har lyckats med en sådan bedrift. Tränad av Pep Guardiola, FC Barcelone ikonen Lionel Messi var tillsammans med lagkamrater som Eto'o, Puyol, Iniesta ,Xavi och Dani Alves. Han visade alla vilken extraordinär spelare han är, med sin extraordinära touch på bollen. Så det är bara logiskt att Messi vinner Ballon d'Or samma år.

Collector-fotbollströjor: den perfekta presenten till fotbollsfans

Ge dina sportintresserade vänner och familj en oförglömlig upplevelse med en av våra collector-fotbollströjor. Våra autentiska retrotröjor av högsta kvalitet kommer att överraska dina nära och kära. Oavsett om det är enAthlético Madrid, PSG, Manchester City eller Juventus tröja, erbjuder vi produkter som markerade en era till de bästa priserna.