1-dels fitnessbaddräkt för kvinnor Speedo ECO Maternity

1-dels fitnessbaddräkt för kvinnor Speedo ECO Maternity

Börjar på: 685,59 kr

683,15 kr

fitness Speedo ECO Maternity 1-dels baddräkt för kvinnor: den perfekta kombinationen av komfort och ekologi för dina simturer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 685,59 kr

683,15 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

1-dels fitnessbaddräkt för kvinnor Speedo ECO Maternity

fitness Women's Speedo ECO Maternity 1-piece swimming suit är det perfekta valet för blivande mammor som vill hålla sig aktiva i vattnet. Denna baddräkt är designad av det kända märket Speedo och är speciellt utformad för att ge optimal komfort och stöd när du simmar.

Med sin eleganta design och smickrande skärning kommer denna baddräkt att framhäva din figur samtidigt som den ger dig total rörelsefrihet. Tillverkad av återvunnet material är den också miljövänlig, vilket gör dig till en miljömedveten mamma.

Tack vare Speedo ECO-tekniken är baddräkten både klorresistent och slitstark, vilket gör den till ett perfekt val för regelbundna simmare. Dessutom har den UV-skydd för att skydda dig mot solens skadliga strålar när du simmar utomhus.

Oavsett om du simmar för att hålla dig i form under graviditeten eller bara för att koppla av, ger denna simdräkt dig optimalt stöd tack vare den integrerade behån och de justerbara remmarna. Så du kan njuta av ditt simpass till fullo utan att oroa dig för din komfort.

Denna Speedo baddräkt är speciellt utformad för kvinnor och är ett snyggt och praktiskt val för alla blivande mammor. Så lägg till den i din sportgarderob redan idag!

Mer information

Varumärke Speedo
Tillverkarens SKU 00370-70001
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen