BH Thuasne eaz'ip evo 2020

BH Thuasne eaz'ip evo 2020
Börjar på: 672,74 kr
Denna dam-BH är framtagen för idrottande kvinnor som vill ha maximalt stöd och fräschör durant regelbunden träning i varmt väder.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Börjar på: 672,74 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

BH Thuasne eaz'ip evo 2020

Eaz'ip-bh:n har en frontknäppning med ett självlåsande dragkedjesystem. När den är uppfälld och dragkedjan är nedfälld är den låst på plats och kommer inte att lossna under träning. Det finns en krok som hjälper dig att ta på dig den. En överlappande flik längs dragkedjan förhindrar tous skav och irritation.
Det elastiska tyget som används för att tillverka detta plagg anpassar sig perfekt till din kroppsform samtidigt som det ger extremt stöd. De självlåsande meshpanelerna på sidorna begränsar avsevärt bröstens rörelser i sidled. Kuporna är förformade och fodrade utan tvärgående sömmar, vilket gör att de omsluter brösten optimalt och ger en mjuk och behaglig kontakt med huden.
Ryggpartiet i ventilerande mesh och de breda, justerbara och vadderade axelbanden ger komfort utan obehag och stor rörelsefrihet. Slutligen ger det breda bandet under bröstet extra stöd och stadga när du är på språng.
Den sobra, eleganta designen framhäver din figur utan att förringa de primära funktionerna komfort och extremt stöd.

EXTREMT STÖD: särskilt lämplig för sporter med hög belastning, t.ex. running/trail, ridning, racketsporter, lagsporter, strid etc.

Särskilt lämplig för stora bröst: extremt storleksintervall upp till 115F.
Rekommenderas även för stöd efter födseln.

Mer information

Varumärke Thuasne
Tillverkarens SKU 071904-rouge/rose
Färg röd/rosa
Färg Röd
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen