T-shirt Alpha Industries Basic

T-shirt Alpha Industries Basic

Börjar på: 281,58 kr

252,69 kr

-10%
T-shirten Alpha Industries Basic är ett måste för varje man. Vanlig passform och klassisk design, ett måste för din garderob.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,58 kr

252,69 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries Basic

Basic T-shirt från Alpha Industries är ett viktigt tillskott i varje mans garderob. Med sin vanliga passform och klassiska design ger denna T-shirt både stil och komfort.


Shell-tyget är tillverkat av 100% bomull och ger en mjuk känsla som andas, vilket gör den perfekt för vardagsbruk. Den runda halsen ger en touch av enkelhet, så att den kan kombineras med vilken outfit som helst.


En av funktionerna på den här tröjan är screentrycket Alpha Industries på bröstet. Denna ikoniska logotyp ger en touch av äkthet och visar din kärlek till varumärket.


Skjortan är tillverkad av single jersey och är slitstark och hållbar, vilket gör att den kommer att vara en viktig del av din garderob i många år framöver. Med en vikt på 160 g/m² har den precis rätt tjocklek, så att den kan bäras året runt.


Flaggmärket på vänster ärm ger en touch av detalj, medan de ribbade muddarna vid halsen säkerställer en åtsittande, bekväm passform. Det inre nackbandet ger extra förstärkning, så att T-shirten behåller sin form även efter upprepad tvätt.


Basic T-shirt från Alpha Industries är mångsidig och kan bäras på många olika sätt. Kombinera den med jeans och sneakers för en avslappnad vardag look, eller klä upp den med byxor och blazer för en mer sofistikerad ensemble.


Skjortan finns i en rad klassiska färger och är ett tidlöst tillskott till din garderob. Oavsett om du föredrar en djärv röd, klassisk svart eller neutral grå, finns det en nyans som passar alla stilar.


Sammanfattningsvis är Basic t-shirt från Alpha Industries ett basplagg i garderoben som kombinerar stil och komfort. Med sin regular fit, mjuka bomullstyg och ikoniska logotyp är denna t-shirt perfekt för alla tillfällen. Lägg till detta mångsidiga plagg i din samling och förbättra din stil.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 100501-711
Färg strålande röd
Färg Röd
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1