Behå för kvinnor Triumph Beauty-full Essential WDP

Behå för kvinnor Triumph Beauty-full Essential WDP

Börjar på: 673,23 kr

364,22 kr

-46%
Framhäv din figur med Triumph Beauty-Full bh Essential, ett måste för alla kvinnor som vill ha komfort och stil.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,23 kr

364,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Triumph Beauty-full Essential WDP

Triumph Beauty-full Essential WDP bh för kvinnor är ett måste för varje kvinna. Den är designad av det välkända underklädesmärket Triumph och är elegant, bekväm och funktionell. Med sina formpressade kupor ger den optimalt stöd samtidigt som den framhäver kvinnans byst.

BH:n Triumph Beauty-full Essential WDP finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Dess skärning, speciellt utformad för kvinnor, ger exceptionell komfort hela dagen. De justerbara banden gör att du kan anpassa behån efter dina behov.

BH:n är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara bekväm, den är också hållbar. Den tål slitage och tvätt och kommer att förbli i perfekt skick under lång tid. Varumärket Triumph är känt för sin kvalitet och sitt hantverk när det gäller underkläder, och denna behå är inget undantag.

Designen på Triumph Beauty-full Essential WDP bh för kvinnor är både enkel och elegant. Den finns i svart eller vitt och passar till varje outfit och varje tillfälle. Oavsett om det är för en dag på jobbet, en speciell utekväll eller bara för att känna dig nöjd med dig själv, är denna bh det perfekta valet.

Som bh för kvinnor är den utformad för att ge perfekt stöd samtidigt som den är diskret under kläderna. Det mjuka tyget andas och ger komfort hela dagen utan att kännas obehagligt. Den har också en kardborreknäppning baktill för enkel och säker passform.

Kort sagt, Triumph Beauty-full Essential WDP är ett måste för alla kvinnor som vill ha en behå som är bekväm, snygg och funktionell. Med sin överlägsna kvalitet och tidlösa design blir den ett perfekt tillskott till din underklädesgarderob. Så vänta inte längre, unna dig den här behån och njut av absolut komfort varje dag.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10167794-00NZ
Färg nude beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen