Skjorta Jack & Jones Jorbaja

Skjorta Jack & Jones Jorbaja

Börjar på: 600,14 kr

235,78 kr

-61%
Upptäck skjortan Jorbaja från Jack & Jones, ett måste för en trendig och elegant look för alla tillfällen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 600,14 kr

235,78 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skjorta Jack & Jones Jorbaja

Jack & Jones skjorta Jorbaja är ett snyggt och trendigt val för den moderna mannen. Denna långärmade skjorta från det kända varumärket Jack & Jones erbjuder en avslappnad men sofistikerad look, perfekt för alla tillfällen. Tillverkad av högkvalitativa material, garanterar denna skjorta optimal komfort hela dagen.

Jack & Jones Jorbaja skjorta har en klassisk krage och knappslå framtill för en klassisk och tidlös stil. Subtila detaljer, som den broderade Jack & Jones-logotypen på bröstet, ger skjortan en sofistikerad touch. De justerbara manschetterna gör att du också kan anpassa passformen för en skräddarsydd look.

Oavsett om du bär den med kostymbyxor för en dag på kontoret eller med jeans för en utekväll med vännerna, passar Jack & Jones Jorbaja skjorta för alla tillfällen. Mångsidig och elegant, ett måste i varje mans garderob.

Jack & Jones är kända för sina kvalitetskläder, och skjortan Jorbaja är inget undantag. Den här skjortan är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och är utformad för att hålla över tid utan att kompromissa med stilen.

Jack & Jones Jorbaja skjorta finns i en mängd olika färger, så att du kan skapa olika outfits som passar din personliga stil. Oavsett om du vill sticka ut med en djärv färg eller vara klassisk med en mer neutral nyans, finns det ett alternativ för alla smaker.

Kort sagt, Jack & Jones Jorbaja skjorta är ett måste för stilmedvetna män. Lägg till detta mångsidiga kvalitetsplagg i din garderob idag och var redo att vända huvuden med din oklanderliga look.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12209783-3945544
Färg peyote
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Kort ärm

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)