T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Cory

T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Cory

Börjar på: 159,03 kr

129,04 kr

-19%
Jack & Jones Cory t-shirt med rund halsringning för barn: ett måste från märket för unga människor som är i framkant när det gäller mode.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 159,03 kr

129,04 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med rund halsringning för barn Jack & Jones Cory

Jack & Jones Cory T-shirt med rund halsringning för barn är ett måste för unga pojkar som gillar att ligga i framkant när det gäller mode. Denna T-shirt, designad av det kända varumärket Jack & Jones, är speciellt framtagen för juniorer för att ge dem en trendig och avslappnad look look.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm att bära. Den klassiska runda halsen och de korta ärmarna gör den perfekt för varma sommardagar. Jack & Jones-logotypen tryckt på bröstet ger en extra touch av stil till denna T-shirt.

Denna T-shirt finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppstyper och är perfekt för barn i alla åldrar. Oavsett om det är en dag i skolan, en utflykt med vänner eller en sportaktivitet, kommer denna T-shirt att vara den perfekta följeslagaren för ditt barn.

Förutom att vara bekväm och snygg är denna T-shirt också lätt att ta hand om. Den kan tvättas i maskin utan att förlora sin form eller färg. Med sin slitstarka kvalitet kan denna T-shirt bäras om och om igen utan att förlora sin attraktionskraft.

Så ge ditt barn Jack & Jones Cory T-shirt med rund halsringning för barn. De kommer att älska att bära den och du kan vara säker på att ge dem ett kvalitetsplagg som kommer att följa dem på alla deras äventyr. Beställ nu och låt ditt barn briljera med Jack & Jones tidlösa stil.

Mer information

Varumärke Jack & Jones
Tillverkarens SKU 12249670-4388935
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Junior