Sweatshirt Alpha Industries RP

Sweatshirt Alpha Industries RP

Börjar på: 856,99 kr

669,55 kr

-22%
Upptäck Sweatshirt Alpha Industries RP, ett måste för alla män som vill ha stil och komfort. Tillgänglig nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 856,99 kr

669,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt Alpha Industries RP

Alpha RP sweatshirt från Alpha Industries är det perfekta tillskottet i varje mans garderob. Denna sweatshirt kombinerar stil och komfort, vilket gör den till ett måste för dem som letar efter ett mångsidigt och moderiktigt plagg.
Med sin vanliga passform ger Alpha RP sweatshirt en avslappnad men smickrande silhuett. Sweatshirten är tillverkad av en högkvalitativ blandning av 80% bomull och 20% polyester och är inte bara mjuk och skön utan också slitstark, vilket garanterar en lång livslängd.

Med sin klassiska runda hals är Alpha RP sweatshirt perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en avslappnad dag ute med vänner eller en mysig kväll hemma, är detta sweatshirten för dig.

Den främsta egenskapen hos Alpha RP sweatshirt är Alpha foam-trycket på bröstet. Denna unika detalj ger en urban känsla till den övergripande designen, vilket gör det till ett bra plagg som kommer att vända huvuden vart du än går.

Sweatshirten är tillverkad i borstad fleece och känns varm och skön, perfekt för svalare dagar. Fickan på ärmen har en funktionell touch som gör att du kan förvara småsaker som nycklar eller kort.

Alpha RP -tröjan har även ribbstickning i hals, ärmar och nederkant, vilket ger en säker och bekväm passform. Flaggmärket på vänster ärm är en subtil men elegant detalj som understryker varumärkets känsla för detaljer.

Med RBF-etiketten och kragbandet på insidan kan du vara säker på att denna sweatshirt är äkta och av hög kvalitet Alpha Industries. Varje detalj är noga genomtänkt för att ge dig en produkt av högsta kvalitet som du kan lita på.

Sammanfattningsvis är Alpha RP sweatshirt en snygg och mångsidig sweatshirt som enkelt kombinerar komfort och mode. Oavsett om du klär upp eller ner kommer denna sweatshirt att förbättra alla outfits och hålla dig i framkant av modet. Investera i Alpha RP idag och upplev den överlägsna kvalitet och stil som Alpha Industries är känd för.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146305-684
Färg grå vintage
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1