Byxor för kvinnor Only Onlnicola Em Loose

Byxor för kvinnor Only Onlnicola Em Loose

Börjar på: 489,58 kr

367,16 kr

-25%
Upptäck den ultimata komforten och stilen med dambyxor Only Onlnicola Em Loose. Av Only, för dig.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

367,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor för kvinnor Only Onlnicola Em Loose

Dambyxorna Only Onlnicola Em Loose är det perfekta valet för alla kvinnor som letar efter eleganta och bekväma byxor. Byxorna tillverkas av det välkända märket Only och är ett måste i varje kvinnas garderob.

Med sin lösa, avslappnade passform erbjuder dessa byxor optimal komfort samtidigt som de är mycket moderiktiga. Oavsett om du bär dem för en dag på kontoret eller en kväll ute på stan, kommer de att vara din allierade för en elegant och avslappnad look.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är både mjuka och slitstarka. De är också mycket lätta att ta hand om, vilket gör dem till ett perfekt val för vardagsbruk.

Dambyxorna Only Onlnicola Em Loose finns i en rad olika färger som passar alla stilar och tillfällen. Du kan bära dem med en t-shirt och sneakers för en avslappnad look, eller med en blus och klackar för en mer elegant look.

Oavsett om du har en smal eller fyllig figur passar dessa byxor alla kroppsformer tack vare det elastiska midjebandet och den smickrande skärningen. De framhäver dina former samtidigt som de ger dig total rörelsefrihet.

Kort sagt, Only Onlnicola Em Loose dambyxor är ett måste för alla kvinnor som är måna om stil och komfort. Så vänta inte längre och lägg till dem i din garderob nu för en trendig och enkel look!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15311066-4458665
Färg night sky melange/silver embrodery
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen