Skruvar och bultar Campagnolo

Skruvar och bultar Campagnolo
509,86 kr
Skruv- och tandsats för infästning Campagnolo - Förbättra ditt transmissionssystem med denna exklusiva utbytessats från Campagnolo. Ekonomisk och högpresterande!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 1 eller 3 dagar

Beskrivning

Skruvar och bultar Campagnolo

Transmissioner reservdelar campagnolo tand- och skruvsats. de använda materialen ger extremt kraftfull bromsning och de lättare bromsbeläggen är enkla och lätta att byta ut. men det är inte allt nest. campagnolo® ger dig två valmöjligheter: den klassiska differentierade konfigurationen fram/bak för maximal lätthet och modulerbarhet i bromsningen kombineras med versionen med dubbel led även bak för ännu fastare och kraftfullare bromsning: valet är ditt.

funktioner & fördelar:

  • exklusivt system för montering/demontering av bromsbelägg säkert byte av bromsbelägg rapide
  • specialgummi ökar bromsprestandan under alla väderförhållanden
  • minskat slitage på bromsbanan
  • maximal tystnad
  • skelettbromsok ingen böjning av bromsoken
  • anpassningsförmåga
  • reducerad vikt.
  • differentierad bromsning fram/bak minskad vikt på bakbromsen
  • större anpassningsförmåga.
  • minskad vikt på bakbromsen
  • Version med "dual pivot" fram-/bakbroms ger förbättrad bromsning

specifikationer:

  • vikt:302 gr.

Teknik:

Skelettbromsar: det noggranna valet av material är en av de vägledande principerna för utformningen av varje komponent. med tanke på svårigheten att fastställa de exakta spänningarna i de olika delarna av en broms har vi kommit fram till att det bästa konstruktionsmaterialet är aluminiumlegering. överlägsen styvhet i kombination med ännu lägre vikt: detta är det mål som våra tekniker i Campy Tech Lab har uppnått tack vare konstruktionen av skelettbromsarna. en fördel som gäller nästan alla gruppset i katalogen, från athena till super record. Frambromsen kan tack vare sin dubbelpivotarkitektur greppa fälgen med en kraft som står för cirka 70 % av den totala bromskraften, medan bakbromsen med enkelpivot förhindrar att bakhjulet svänger på grund av bakaxelns lätthet genom att applicera en lägre kraft än den som appliceras på framhjulet. structure single-pivot minskar också vikten med några gram jämfört med structure double-pivot. Analogin är uppenbar: tänk bara på abs-systemet i bilar som förhindrar att hjulen låser sig under bromsning, och den större effektivitet som detta system ger.

differentierad bromsning campagnolo® vill garantera samma säkerhet på cykel. campagnolo® är först på marknaden och har alltid lagt särskild vikt vid att garantera effektiv bromsning, oavsett vägförhållanden, genom att modulera bromsningen på framhjulet i förhållande till den på bakhjulet. Detta gör det möjligt att optimera förhållandet mellan vikt och styvhet hos komponenten, vilket ger en viktminskning som inte skadar, utan tvärtom förbättrar, den traditionella bromseffektiviteten campagnolo®. Att följa professionella förare innebär att uppfylla alla deras krav. campagnolo® har därför tagit fram ett dubbelt alternativ för bromsarna super record, record, chorus och athena. förutom standardversionen med en enkel led bak har vi lagt till alternativet med dubbla led för dem som vill ha en fast och omedelbar bromsning. bromskraften kommer från skelettdesignen, men också från de nya padgummierna. användningen av padhållare, som möjliggör bättre justering, optimerar friktionsytan.

Mer information

Varumärke Campagnolo
Tillverkarens SKU 76108
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen