Underdel för baddräkt Turbo Waterpolo H2O

Underdel för baddräkt Turbo Waterpolo H2O
Börjar på: 434,72 kr
Boosta din simträning med Turbo Waterpolo H2O simdräktsunderdelar, perfekt för optimal prestanda i vattnet.
Franska storlekar som standard
Börjar på: 434,72 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Underdel för baddräkt Turbo Waterpolo H2O

Upptäck Turbo Waterpolo H2O baddräktsunderdelar, speciellt utformade för simentusiaster! Dessa badbyxor är det perfekta valet för simmare som vill ha prestanda och ultimat komfort i vattnet.

Med sitt välkända varumärke Turbo är dessa högkvalitativa badbyxor den perfekta partnern för dina simträningspass och tävlingar. De är designade med den senaste tekniken och erbjuder en perfekt passform och optimal rörelsefrihet, så att du kan prestera ditt bästa i vattnet.

Turbo Waterpolo H2O badbyxor är speciellt utformade för vattenpolo simmare, med en åtsittande passform och exceptionell vattenbeständighet. Så du kan koncentrera dig helt på ditt spel, utan att behöva oroa dig för din baddräkt.

Dessa badbyxor är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Så du kan ha dem på dig under många träningspass och tävlingar, utan att de tappar formen eller färgen.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren idrottare kommer Turbo Waterpolo H2O badbyxor att ge dig en snygg och professionell look look i vattnet. Så vänta inte längre, lägg till denna simdräktsunderdel till din simutrustning och gör dig redo att sätta nya rekord!

Mer information

Varumärke Turbo
Tillverkarens SKU 79023-0003
Färg blanco
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen