Alla våra träningsoveraller för fotboll för att utrusta din klubb till reducerade priser

Att spela fotboll kräver att man använder lämpliga kläder för att kunna prestera under alla förhållanden. Bland dessa kläder är träningsoveraller ett måste vid kallt väder. adidas Sportswear strong >, Jako Prestige , Nike Dynamic Fit, Uhlsport Essential ... hitta kollektioner från prestigefyllda varumärken.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
Fotbollskläder av högsta kvalitet

Oavsett väder måste fotbollsspelare kunna fortsätta spela och samtidigt njuta av maximal komfort. Det är därför kända outfitters som adidas, Nike, Errea, Jako, Macron och Uhlsport tillverkar högkvalitativa träningsoveraller som gör att fotbollsspelare kan spela även när vädret är dåligt. Hitta snabbt pålitlig utrustning till ett oslagbart pris!

Teamwear träningsoveraller för alla behov

En kort historik

adidas lanserade sin premier träningsoverall 1967. Varumärket valde att arbeta med den berömda tyska fotbollsspelaren Franz Beckenbauer. Resultatet blev att träningsoverallen gradvis gjorde avtryck inte bara på planen, utan även utanför. Numera kan den användas under träningspass och särskilt när vädret inte är så bra. Dessa kläder används också port av clubs fotbollsspelare före matcher. Det finns ett antal välkända modeller från ledande internationella varumärken: adidas, Nike, Errea, Jako, Macron, Uhlsport. Till dessa hör adidas Sportswear , Jako Prestige , Nike Dynamic Fit och Uhlsport Essential . Via vår webbplats får du tillgång till dessa slitstarka och bekväma produkter i lättviktsmaterial. Allt till ett exceptionellt pris.

Vilka träningsoveraller ska du välja från adidas -kollektionen?

De första trerandiga träningsoverallerna lanserades på 1960-talet. På den tiden hade idrottsmän och icke idrottsmän rätt till samma modell. Det var inte förrän år 2000 som adidas introducerade en kollektion som uteslutande var avsedd för "mode" och därmed för dem som inte idrottade. Sedan dess har varumärket fortsatt att designa allt mer eleganta modeller. Under årens lopp har man också införlivat teknik som är utformad för att förbättra komforten. För detta ändamål använder adidas andningsbara textilier och utvecklar träningsoveraller i polyester eller mesh. Beroende på vad du vill ha kan du välja en modell med dragkedja eller full dragkedja. Behöver du lite hjälp med att välja? Träningsoverallerna adidas Originals eller adidas Performance borde göra susen. Du har tur, eftersom dessa artiklar för närvarande finns tillgängliga till de bästa priserna.

Vad sägs om fotbollsträningsoveraller från Nike?

Varumärket med kommatecken började tillverka träningsoveraller på 70-talet, men bara för idrottsmän och kvinnor. Det blev dock medvetet om populariteten hos sportswear och bestämde sig för att producera modeller som modeartiklar. Under årens lopp har Nike strävat efter att förbättra sina träningsoveraller. Nike Dynamic Fit är utan tvekan den mest kända. Den består av en jacka zipp och justerbara byxor för en mångsidig stil. Det mjuka, svettavvisande tyget håller dig torr och varm när du förbereder dig för matchen.

Och hur är det med lagkläder från Joma?

När det gäller träningsoveraller erbjuder varumärket Joma också produkter som kan port användas under fotbollsträning eller för en trendig look. Bland de olika modellerna finns Joma Academy III träningsoverall. Tillverkad av 100% polyester, toppen har insatser på ärmarna och en dragkedja. Denna modell finns i en mängd olika färger.

En outfit för ett specifikt behov

För både spelare och clubs måste träningsoveraller uppfylla mycket specifika behov. Är du målvakt? Då kan du till exempel bära träningsoveraller i polyester under matcherna. Professionella spelare, å andra sidan, kan välja träningsoveraller av mesh som andas bättre.

Om det är lite kyligt på träningen kan du välja en träningsoverall med dragkedja. Du kan kombinera den med åtsittande träningsbyxor.

På cas o&när temperaturen verkligen sjunker ska du välja en jacka med dragkedja för optimal komfort och värme. Du kommer inte att besväras av svett, eftersom dessa produkter har antiperspirantteknik.

Dra nytta av dessa innovations produkter till oslagbara priser.