Alla våra fotbollströjor för din klubb till rabatterade priser

Dra nytta av ett brett urval av fotbollströjor för män, kvinnor och barn för att utrusta din klubb. Hitta alla kollektioner från ledande varumärken som Nike, adidas, Puma, Errea, Joma i vår sportisgood online shop.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ett brett urval av fotbollströjor från Teamwear

En viktig del av ditt fotbollskit, valet av tröja bör inte tas lättvindigt. För att du ska kunna göra ditt bästa på planen måste den ge optimal komfort under dina ansträngningar, så att du är bekväm samtidigt som du har stor rörelsefrihet.

Behöver du en ny tröja för att uppdatera ditt fotbollskit? Letar du efter lagkläder till din amatörfotbollsklubb? Sportisgood met har ett brett utbud av billiga, högkvalitativa lagkläder och träningströjor för män, kvinnor och barn. Vårt breda urval av fotbollströjor har noggrant valts ut från de största aktörerna i fotbollsvärlden, såsom Nike, Puma eller adidas, för att kunna erbjuda dig det allra bästa. Dra nytta av ett stort urval av märkeströjor till oslagbara priser och hitta de bästa modellerna på ett ställe: adidas Condivo, Nike Dri-Fit, Puma Liga Core...

Tröjor som kombinerar tekniska egenskaper och komfort för träning och match

Tröjor är en viktig del av fotbollsutrustningen, så de måste vara noggrant utvalda för att uppfylla dina förväntningar när det gäller komfort och design. Oavsett om du är en spelare eller en fotbollsledare som letar efter en kvalitetströja, har vi ett stort urval av teamwear-tröjor för dig i vår onlinebutik.

De teamwear-fotbollströjor som vi erbjuder har utvecklats av ledande tillverkare av sportartiklar som adidas och Nike och är tekniska pl agg som främst är avsedda för träning, men som kan anpassas för alla användningsområden. Lagkläder för fotboll har samma tekniska egenskaper som matchtröjor. Det innebär att du kan dra nytta av de många tekniker som ingår i kläderna från världens bästa lag för att optimera din prestation på planen: Adidas Climalite, Puma DryCELL, etc.

Flaggskeppsmodeller från de största fotbollsmärkena

Sortimentet av lagkläder på adidas

Varumärket med de tre ränderna erbjuder en rad olika teamwear-tröjor som du kan upptäcka i vår onlinebutik. adidas Condivo är fotbollströjor designade för prestanda och med READY-teknik. AEROREADY-tekniken säkerställer utmärkt svettavledning och torkning rapide för att hålla dig torr hela tiden. Condivos lagkläder är bekväma att bära och tillverkade av mjukt tyg för att minimera skav. Du hittar också Tiro- och Core-serierna på sportisgood, som har Climalite-teknik för effektiv fukthantering, oavsett förhållandena. Alla dessa flaggskeppsmodeller uppdateras regelbundet för att införliva de senaste innovations och hålla jämna steg med de senaste trenderna.

Sortimentet av lagkläder på Nike

Varumärket med swoosh erbjuder ett brett utbud av träningströjor med den senaste tekniken som du kan välja mellan. Dri-Fit-lagtröjorna är tillverkade av ett svettavvisande tyg och ger dig optimal komfort så att du kan hålla fokus när matchen hettar till. När det gäller Nike Dynamic Fit-tröjorna har de en ryggpanel i mesh för extra ventilation så att du håller dig sval under alla dina ansträngningar. Vårt urval omfattar även Nike Tiempo tröjor: även de med meshpaneler baktill för optimal ventilation, plus sömlösa raglanärmar för fri rörlighet.

Sortimentet av lagkläder på Puma

Sportmärken strävar alltid efter att erbjuda fotbollströjor som uppfyller sportens behov och är lämpliga för alla nivåer. På Puma kommer du garanterat att falla för Liga Core teamwear-serien, som är en av de mest populära modellerna bland krävande fotbollsspelare. Dessa tröjor är designade med Puma:s exklusiva dryCELL-teknik för att säkerställa maximal komfort på planen. Detta specialmaterial transporterar bort fukt till utsidan för att hålla dig torr hela tiden. För dina träningspass är Liga Training-tröjor ett utmärkt val tack vare deras lätta material som känns mjukt mot huden.

Högkvalitativa fotbollströjor för alla årstider

För att hjälpa dig att träna under bästa möjliga förhållanden och öka din effektivitet på matcherna har vi ett brett utbud av lagtröjor som du kan välja mellan, beroende på säsong. På sommaren kan du välja en kortärmad tröja i ett andningsaktivt tyg med meshinsats för att hålla dig sval och torr. Vid kallare väder kan du välja en långärmad tröja med smal passform för maximal komfort.