Alla sneakers Adidas

Hitta alla Baskets Adidas i sin helhet med modeller indétronables! Grand Court, Advantage eller Bravada...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sneakers Adidas för män: Kombinerar komfort och stil

I världen av sneakers utmärker sig Adidas genom sin förmåga att kombinera komfort och stil, och erbjuder ett varierat utbud som passar alla smaker och aktiviteter. Bland de ikoniska modellerna för män utmärker sigAdidas Ultraboost för sin otroliga komfort och dämpning, perfekt för löpare som vill kombinera prestanda och stil. För dem som föredrar en retrolook är Adidas Originals-serien, med den berömda Stan Smith-modellen, fortfarande ett måste, med en klassisk, strömlinjeformad stil som är perfekt för alla tillfällen. NMDAdidas kombinerar moderna element med exceptionell komfort, vilket gör den perfekt för stadslivet med sin avantgardistiska estetik.

Sneakers Adidas för kvinnor: Mellan prestanda och trend

sneakers Adidas för kvinnor är symbolen för en framgångsrik fusion mellan sportig funktionalitet och moderiktig trend. Modellen Adidas Superstar , med sin ikoniska design och tidlösa silhuett, fortsätter att vinna hjärtan hos kvinnor som letar efter en touch av stil vintage. För dem som vill kombinera mode och miljömedvetenhet erbjuder Adidas by Stella McCartney hållbara alternativ utan att kompromissa med stilen, med innovativ, miljövänlig design. Slutligen,Adidas Falcon riktar sig till fans av "dad shoes"-trenden, med sin djärva look och exceptionella komfort, perfekt för att ge en touch av originalitet till alla outfits.

Dessa modeller illustrerarAdidas:s mångfald och engagemang för att skapa sneakers skor som inte bara uppfyller behoven hos sportentusiaster utan också hos modeälskare, genom att erbjuda skor som kombinerar estetik, komfort och hållbarhet.