Upptäck Sneakers från de främsta varumärkena för vuxna och barn

Det är fullt möjligt att utöva sport och ändå se snygg ut i vardagen. Ta bara på dig sneakers så får du se! Adidas Asics , New Balance, Puma, Reebok, Buffalo, Saucony, Hummel... det finns så många referenser som hjälper dig att kombinera praktik och stil!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sneakers, när sport och mode blir ett

Oavsett om du utövar en sportaktivitet eller bara använder dem till vardags hittar du en rik kollektion av sneakers för att vara snygg under alla omständigheter! Du kommer garanterat att hitta det perfekta paret från de bästa varumärkena.

För protokollet

Man måste gå så långt tillbaka som till 1868... ja, det var inte igår... för att hitta spår av de första sportskorna! De tillverkades på den tiden av Candde Manufacturing och fick nom namnet " sneakers ". Att smyga betyder att smyga in tyst, och dessa skor var utrustade med gummisulor för att göra det möjligt att röra sig diskret. Men det var inte förrän 1917 som de första sneakers som var avsedda för sport såg dagens ljus. Det var Chuck Taylor All Star som gavs ut av företaget Converse . De började skapa en riktig mani och blev populära från 1980 och framåt. Orsaken till detta? Uppkomsten av hiphop och den streetwear där rappare och dansare anammade basketspelarnas stil. Dessa symboliserade då tillhörighet till gatukulturen och var enormt framgångsrika hos en allt bredare publik.

nomEtt riktigt modefenomen

Nuförtiden har dessa skor etablerat sig som "skorna" att bära. Du har säkert märkt att de är allestädes närvarande varje säsong! Under 2016 exploderade försäljningen på France med 67 miljoner par. Förutom en attraktiv design har de fördelen att de passar olika klädstilar, oavsett om det är kasual eller formell klädsel. Du kan t.ex. bära dem med slimmade jeans och en bomber. Men du kan också enkelt kombinera dem med en 3-delad kostym! För att se till att de matchar din look, se till att du väljer rätt färger! Vita sneakers är kända för sin neutralitet. Dessutom är de lättare att matcha med de flesta av dina outfits. De svarta och bruna är lämpliga för en ganska formell stil. Mörka färger är i allmänhet lämpliga för vintern. Tveka däremot inte att välja ljusa färger, eller till och med flashiga på sommaren. Använd samma teknik när du väljer material! Välj sneakersiullellerivelvet durant under svalare perioder, eftersom de håller värmen bra. canvas och cotton är däremot perfekta för sommarsäsongen. Om du vill kombinera robusthet och tillgänglighet ska du välja modeller tillverkade av läder. Är du övertygad? Unna dig dina drömmars par till ett oslagbart pris!

Sport sneakers

Behöver vi påminna dig om att dessa skor, innan de blev en modeaccessoar, hade ett sportsyfte påorigine? Om du gillar löpning är sneakers de mest lämpliga! För att ge dig komfort har experterna utrustat dem med ett effektivt dämpningssystem. Dessutom gör de att du kan få smalare vader och lår tack vare de tunna sulorna. Kort sagt, du kan springa i många timmar samtidigt som du drar nytta av både stabilitet och flexibilitet. Asics, Adidas, Reebok > ...du kan hitta vad du letar efter bland ledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser!

Sneakers för vardagsbruk

Mycket trendiga mode, sneakers är nu utformade för att användas i vardagen. Du skulle vilja bära dem, men du är inte säker på vilken modell du ska välja? Ingen panik! Först och främst har vi de oumbärliga Stan Smith och Superstar från Adidas Originals! Dessa 80-talsstjärnor har designats påorigine för sport, tennis för premier och basket för den senare, och har uppdaterats till det senaste. De har en modernare look och är avsedda att vara trendiga till glädje för fans av klassiska skor. Men Adidas är inte den enda som har haft denna nostalgi för det förflutna. Dess rivaler Reebok och New Balance är också med på noterna! Den förstnämnda är utrustad med Club C85, också en blinkning till 80-talet! Denna modell har förnyats och har behållit de karakteristiska egenskaperna hos sina berömda föregångare, nämligen elegans och sobriety. På samma sätt ger New Balance en fräsch touch åt sin NB 997 . Om du gillar stilen retro-running är det här paret för dig! Slutligen, i cas où dessa skor skulle inte inspirera dig, Puma te föreslår RS-X ! Du kommer att älska den förbättrade versionen av dess berömda RS-system (Running System), som anpassar sig perfekt till gatan.