Shorts och shorts

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Utrustning anpassad till de förändrade behoven hos kvinnliga löpare

Sedan flera år tillbaka är running en av de sporter som har vind i seglen. Fler och fler människor, kvinnor, män och barn, börjar utöva sporten. Inom loppet av 5 år har antalet löpare ökat exponentiellt. Kvinnor är de som lockas mest av den vackra löpsporten. Men det är inte det enda som har förändrats. Kvinnors behov och förväntningar när det gäller utrustning har också förändrats över tid. De kräver allt mer tekniska och exakta produkter. Så för att tillfredsställa deras krav och vinna över nykomlingar erbjuder ledande varumärken som Adidas, Nike, Puma, Joma, Asics, Gore mer tekniska shorts, shorts, shorty och kjolar som innehåller innovativa tekniker.

Om du är en hängiven löpare har vi samlat alla de bästa running kläderna på marknaden. De är perfekta för att följa med dig på dina utomhusäventyr. Du hittar ett brett urval av shorts och cykelshorts för kvinnor till de bästa priserna, för att skydda dina ben från regn, isig vind eller solen.

Vår shorts från Running för att vara lätt och helt fri

Om du springer i solen eller i ganska varma förhållanden är det idealiskt att bära lätta kläder så att du kan röra dig helt fritt. Våra olika modeller av shorts för damer har valts ut för sitt lätta tyg som andas. De transporterar bort svett perfekt för att hålla dig torr under träning. De erbjuder förbättrad ventilation tack vare användningen av mesh på vissa tekniska delar, så att du kan vara säker på oöverträffad löpkomfort, även under extremt intensiv aktivitet! Hitta alla dina favoritmärken och deras högkvalitativa produkter i detta urval: Adidas Asics , Mizuno, Reebok, Gore, Joma, etc. De finns i alla storlekar och färger för att passa alla behov. Våra produkter från shorts kombinerar praktiska och tekniska egenskaper och har förvaringsfickor med eller utan blixtlås. Där kan du enkelt och säkert förvara viktiga saker som telefon, nycklar, energibars eller gels. För extra femininitet och stil kan du välja en skort för lite extra skydd.

Våra cykelshorts från running för bättre komfort och prestanda

Cykelbyxorna för damer från running har en anatomisk skärning och ligger tätt mot huden. De förhindrar sk av mellan låren under träning. Därmed ger de bättre komfort när du cyklar på running. Denna typ av plagg utvecklas för att följa med och utrusta kvinnor under deras jogging, running, maraton, trail ellerfriidrottspass. I denna kollektion har vi samlat flera modeller av cykelshorts, shorts och shorts kompressionsplagg till låga priser. De är designade av de mest kända varumärkena på marknaden, som Adidas, Macron, Mizuno, Joma, Nike, Asics, etc., och är ultralätta, slitstarka och skyddar dig mot väder och vind. De ger dig extra stöd och en känsla av välbefinnande och frihet under hela din träning. Kompressionsshortsen shorts har en mycket tight passform för att öka din prestationsförmåga samtidigt som de ger utmärkt muskelstöd. De är idealiska för mer intensiva och längre ansträngningar, minskar tröttheten och gör att du kan återhämta dig bättre efteråt. Om du vill ha merendurance när du tränar eller tävlar på running är det här det bästa valet för dig.

Kort shorts eller shorty för sommarmånaderna

För löpning under sommarmånaderna rekommenderar vi att du väljer från vårt breda utbud av shorts shorts. De är tillverkade av premiummaterial för att hålla din löpning lätt och säkerställa mjuk, behaglig kontakt med din hud. Tack vare sin anatomiska passform formar de sig perfekt efter din kroppsform, ger bekvämt stöd för dina övre lår och gör att du kan springa helt säkert. De är också diskreta under kläderna. De erbjuder också total rörelsefrihet. Tillverkarna har port lagt särskild vikt vid sömmarna, som är platta för att begränsa skav och irritation under dina träningspass. I vår katalog hittar du ett brett urval av shorts shorts eller shorty för kvinnor från ledande varumärken som Adidas, Under Armour, Macron, Odlo, etc. De erbjuder komfort och tekniska funktioner och kan följa med dig, bortom running, i dina olika ansträngningar.