Kläder för kvinnor

För den bästa löpupplevelsen, välj de bästa damkläderna från running på sportisgood.co.uk. Asics Adidas , Nike, Gore, Joma, Errea, Reebok... Hitta de bästa varumärkena för running på vår webbplats. Tröjor och t-shirts, shorts och cykelshorts, byxor och leggings, sweatshirts, jackor och vindjackor, behåar, strumpor och underkläder, kompression och tillbehör, all utrustning du behöver för att springa bekvämt är bara ett klick bort på vår webbplats.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Damkläder och accessoarer running: allt du behöver för löpning

Kvalitetsutrustning är viktigt om du vill njuta så mycket som möjligt av din löpning. Sportisgood erbjuder dig ett brett urval av damkläder och accessoarer till running för att hjälpa dig att bli rätt utrustad. Bygg upp din löparoutfit med de största varumärkena: Asics Adidas , Nike, Gore, Joma, Errea, Reebok...

Tekniska kläder för bättre prestanda

Precis som alla andra sportaktiviteter kräver löpning rätt utrustning. Genom att välja kläder som är särskilt utformade för running får du den komfort du behöver för att förbättra dina prestationer. För bästa möjliga upplevelse, fokusera på produkter tillverkade av tekniska material. Välj damkläder tillverkade av tyg som andas och transporterar bort svett. Byxor medhögpresterande komponenter som Gore -Tex ger dig ett effektivt skydd mot väder och vind. Om du bara springer för att må bra kan du välja en löst sittande dräkt som ger dig storrörelsefrihet. Om du tränar regelbundet för att förbättra din prestation ska du välja mer åtsittande kläder för att begränsa skav.

running kläder för alla förhållanden

Attvälja rätt outfit för running är viktigt om du vill förbättra din prestation och springa med självförtroende. För att vara effektiv måste den vara anpassad till väderförhållandena och din aktivitet.

Löpning i varmt väder

Vid soligt väder är det alltid en bra idé att välja lätta kläder som gör att du kan röra dig fritt. För att undvika den obehagliga känslan av svett, välj bekvämakläder somandas. Bomull bör undvikas eftersom det binder fukt. En tröja eller T-shirt med ventilerande mesh är ett utmärkt val för bättre ventilation. Som underställ kan du välja shorts för extra komfort eller shorts för lättvikt. Plagg running utansömmar rekommenderas för att undvika obehag eller skador från skav.

Löpning i kallt väder

Vid kallt väder är det lämpligt att bära flera lager kläder beroende på temperaturen. Överstkan du ha en T-shirt som andas, en andra långärmad isolerandeT-shirt och en varm jacka somandas. För att hålla kroppen varm kan du ta på dig en mössa och handskar med ett välventilerat foder om du känner att du behöver det. För underkroppen är ett par tights från running eller en legging det perfekta valet . Förutom att skydda dig mot kyla ger denna typ av plagg utmärkt stöd och fördröjer muskeltrötthet .

Löpning i blåsiga eller regniga förhållanden

En jacka från running är nödvändig för att kunna springa under bra förhållanden när vädret blir dåligt. En jacka i ett tekniskt material somandas och ärvattenavvisande skyddar mot lättare regn och håller dig torr . Vid kraftiga regnskurar behöver du en vattentät jacka, t.ex. Gore -Tex eller Pertex Shield. Dessa tekniker använder ett membran som är bådeandningsbart, vattentätt och slitstarkt. Och om du måste möta vinden på dina utflykter, välj en vindjacka som kombinerar skydd och andningsförmåga för att hålla dig varm.

Högpresterande underkläder för kvinnor running

Valet av underkläder för running är mycket viktigt om du vill känna dig bekväm under dina löprundor. Storleken är en viktig faktor som inte får glömmas bort. Se till att du väljer en modell som passar perfekt och inte orsakar obehag under träningen. Eftersom running är en sport med hög belastning är det viktigt att väljabehåar som skyddar bröstkorgen. Välj en modell som gerutmärkt stöd för att skydda dina feminina attribut från elementen. BH:ar som är designade för running har förstärkningar i vissa nyckelområden för att minska bröstens rörelser.

Alla tillbehör du behöver för en bra baddräkt running

För optimal komfort behöver du investera i utrustning som utvecklats speciellt för löpning. running strumpor håller dig torr och blåsfri tack vare sina tekniska material och sömlösa design . Oavsett om det är i form av en ärm eller manschett ärkompressioner mycket användbara för att minska muskelvibrationer och minska smärta. Tillbehör som kepsar, mössor, handskar och chokers ger dig det skydd du behöver för att träna, oavsett väder. Välj alltid andningsbara modeller som eliminerar svett och torkar snabbt.