Alla fotbollsskor för barn till låga priser

Oavsett nivå förtjänar dina barn det allra bästa för sin favoritsport: fotboll. För att se till att de är så nöjda som möjligt har vi sammanställt ett urval av de bästa fotbollsskorna junior, från några av de största namnen i fotbollsvärlden: Nikeadidas , Puma och många flerautres.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
En bra start är det bästa sättet att bli bra på fotboll

Att lära ett barn grunderna i fotboll innebär att förse dem med utrustning av en viss kvalitet. För dem kommer valet främst att baseras på port modeller som bärs av de spelare de älskar. De kommer systematiskt att försöka ha samma skor som sina idoler. Ur en psykologisk synvinkel kan point detta avsevärt öka deras motivation och självförtroende. Med detta i åtanke har vi sammanställt ett urval av juniorversionerna av de skor som bärs av världens fotbollsstjärnor. Upptäck den senaste generationen fotbollsskor för barn från Nike, adidas och Puma till oslagbara priser.

adidas dubbar, det rätta paret för alla typer av terräng

Fotbollsskorna adidas för juniorer är helt identiska med modellerna för vuxna och ger samma känsla och prestanda som modellerna för vuxna. Med fokus på lätthet ochautres -teknik för komfort och stöd vinner experterna på adidas över de allra bästa tack vare sitt kunnande. Med en mängd kända ambassadörer som Lionel Messi, Paul Pogba och Mohamed Sala kommer det trestripiga märket garanterat att glädja din lilla champion. Om den sexfaldige guldbollenvinnaren har skrivit på är det helt klart för att kvaliteten finns där. Du kan till exempel ge honom de helt nya adidas X Ghosted.3 FG J fotbollsskorna för barn, som erbjuder både komfort och snabbhet. De har en stretchig plös för snabb på- och avtagning. De har en låg ovandel i mesh för utmärkt ventilation och stöd. Du kan också hitta adidas X Ghosted.1 FG J, Predator Freak .3 TF J, Predator Freak .3 LL FG J, Predator Freak .1 FG J, Nemeziz.1 FG J, court Stabil , Nemeziz Messi.3 TF J, Nemeziz Messi .3 FG J, adidas X Ghosteed.3 FG, 19.1 FG J FG, adidas X 19.1 FG, adidas X Ghosted.3 TF, kid adidas X Ghosted+ FG och många flerautres modeller, till mycket attraktiva priser.

Nike fotbollsskor för barn

Låt ditt barn bära samma fotbollsskor som Christiano Ronaldo för att stärka sin övertygelse och följa i hans fotspår. Fotbollsskorna junior Nike kombinerar komfort med en legendarisk bollkänsla och gör det enkelt att lära sig rapide för nybörjare. De gör det också möjligt för unga, erfarna spelare att förbättra både sin teknik och sin fysik. För att göra ditt barn lyckligt hittar du högkvalitativa modeller som Nike Mercurial Superfly 8 Pro FG, Nike Mercurial Superfly 8 Academy IC, Nike Mercurial Superfly 8 Academy TF, Nike Phantom GT Academy MG, Nike Mercurial Vapor 14 Academy TF, Nike Mercurial Superfly V FG till låga priser i vår onlinebutik.

Du kan också dra nytta av en stor utförsäljning av Junior Nike Mercurial Superfly V FG, junior Nike Phantom Vision Academy Indoor, junior Nike Mercurial Vapor 13 IC, Junior Nike Mercurial Superfly 7 Acadely AG, junior Nike Mercurial Superfly V FG och många flerautres.

Cleats Puma för yngre spelare

Som nummer tre på listan över tillverkare av fotbollsutrustning mondial erbjuder kattmärket barnversioner av sina toppmodeller, som används av några av de största namnen inom modern fotboll, inklusive Neymar JR. Juniorstövlarna Puma är tillverkade av tekniska material och utformade på samma sätt som vuxenstövlarna för att garantera komfort och dynamik på alla typer av planer. Vi rekommenderar att du väljer en modell som passar ditt barns spelstil:

  • för ett barn som är mer rörligt och kreativt, välj Future

  • välj serien Ultra om de spelar enkel, kreativ fotboll. rapide

Du kan välja mellan modellerna Future5.3 FG/AG, Future 6.4 IT, Future 6.4 FG/AG, Ultra 3.2 FG/AG, Ultra 4.1, Future 6.3 Netfit FG/AG, Ultra 3.1 FG/AG, Future 5.4 Osg FG/AG, Future 5 och Future 193 NetFit FG/AG, som säljs till kampanjpriser.

Klackar för alla underlag

För att det ska finnas något för alla har vi sett till att alla typer av fotbollsklackar som finns finns med i vårt urval. Vi börjar med de mest sålda klackarna på marknaden: Firm Ground-klackarna. Dessa formgjutna dobbar är tillverkade av solid plast eller gummi och är utformade för användning på hårda gräsplaner, men är också lämpliga för syntetiska och oljiga ytor. Därefter ska vi titta på mer eller mindre liknande modeller, tillverkade av robust gummi som garanterar bra spelbarhet på syntetiska ytor. Sedan finns det gummibollar som kan beskrivas som mångsidiga, eftersom de kan användas inte bara för futsal, 5-mannaspel och gatufotboll, utan även påautres hårda planer och gräsplaner. Slutligen ska vi prata om de äldsta modellerna: SG skruvdubbar. De är tillverkade av lätt och styvt aluminium och är uteslutande avsedda för oljiga planer. De gräver sig ner i marken och ger ett mycket aggressivt grepp.