Vårt urval av fotbollsprodukter för barn till låga priser

Alla vet att en fotbollsspelares karriär börjar i mycket unga år. För att utvecklas snabbt är det bäst att ha en komplett uppsättning utrustning. Det är därför vi erbjuder dig chansen att köpa dina stövlar, textiltillbehör, tröjor från dina favoritlag och målvaktshandskar till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Fotbollsskor för barn som passar alla stilar

För att kunna dribbla som Neymar eller skjuta effektivt som Ronaldo måste du hitta ett par fotbollsskor fotbollsskor junior som passar perfekt för dina fötter. För att göra det enklare för dig, kolla in vårt urval av junior fotbollsskor som anpassar sig till den typ av plan du spelar på: fett underlageller torrt underlag.

Ledande märken som Joma, Nike, Adidas eller Puma erbjuder dubbar i olika storlekar till oslagbara priser. Det här är lätta och bekväma modeller som gör att du kan nå exceptionella hastighetstoppar som Kylian MbappéParis-Saint-Germain.

Naturligtvis hittar du också fotbollsskor junior som motsvarar att spela fotboll på en syntetisk gräsmatta. Det är specialskor som optimerar stabiliteten på denna typ av underlag och förbättrar flexibiliteten i dina rörelser. Med dessa pumps finns det ingen risk att du fastnar i gräset när du börjar springa för att göra ett djupt kast!

Slutligen finns det också skor som är lämpliga för futsal. Denna sport är alltid rolig att spela med familjen eller vännerna och kräver specifik utrustning. Med rätt skor kan du eliminera dina motståndare i små utrymmen och återskapa Lionel Messis mycket effektiva rörelser på en indoor yta.

Kompletta textilier för en ung fotbollsspelare

Det här är förmodligen den del du har väntat mest på! I vårt sortiment hittar du kompletta matchställ med tröja, shorts och strumpor från ditt favoritlag. Du kan köpa varorna separat för att mixa och matcha de färger du vill bära för att stödja din klubb.

För att slå dina motståndare med stil, tveka inte att skaffa tröjor från dina favoritlag som Real Madrid, FC Barcelone, Bayern Munich eller Juventus de Turin. För att göra din outfit unik kan du flocka din nom och det nummer du väljer på ryggen. Du kan också hitta de officiella logotyperna för dina favoritspelare.

För att träna med stil kan du kolla in de berömda träningstopparna från de bästa lagen i världens högsta ligor: Ligue 1, Liga, Série A, Bundesliga, Premier League... Dessa är de perfekta textilierna för träning. De är designade med finess och lätthet i åtanke så att du kan värma upp under bästa möjliga förhållanden och undvika skador före matchen.

strongAlternativt kan du utnyttja våra aktuella specialerbjudanden på juniorbyxor från PSG eller från Munich . Dessa joggingbyxor håller dig perfekt bekväm för träningspass mitt i vintern eller helt enkelt för en promenad längs gatan. Byxorna är tillverkade av specialmaterial som gör det lättare att springa och röra sig intensivt, samtidigt som de skyddar benen från starka vindar som kan orsaka skador.

Slutligen, glöm inte träningsoverallerna som håller dig varm inför träningspassen klockan 6 på morgonen. I vårt urval hittar du den som används port av Equipe de France , den som används av spelarna i Liverpool före en match eller till och med en speciell CR7 om du är ett stort fan av Cristiano Ronaldo. Träningsoveraller är viktiga för att bibehålla en bra kroppstemperatur och optimera din prestation när du är ute på planen.

Tillbehör och utrustning junior komplett för morgondagens målvakter

För positionen som målvakt är de viktigaste tillbehören självklart målvaktshandskar. Bland våra produkter hittar du de berömda negativa skärningarna som skapar en tightare passform och bättre bollkontroll. De främsta handskmärkena som Nike, Adidas, Uhlsport eller Reusch erbjuder dig de perfekta tillbehören för att stoppa bollen som Manuel Neuer eller Gianluigi Buffon.

Med handskar tillverkade av coupe Rollfinger får du ett bättre grepp så att du lättare kan fånga bollen. Detta är ett snitt med en latexbeläggning runt fingrarna och används av många målvakter i Ligue 1 i Liga eller i Serie A.

Slutligen hittar du även hybridhandskar och i platta sömmar som harytterligare teknologier. Dessa barnvänliga innovations ger utmärkt handkomfort och skydd. Så glöm inte att dra nytta av våra kampanjer på målvaktshandskar för att stoppa bollar elegant och effektivt!

Bland autres målvaktsutrustning hittar du tröjor med eller utan ärmar, juniorbyxor som du kan bära under matcherna, keeper shorts för extra komfort och presentationsjackan för att kliva in på planen med stil.

Ett brett utbud av replikaprodukter för unga supportrar

Även om du inte spelar fotboll regelbundet hittar du alla produkter du behöver för en ung supporter. Vi ger dig faktiskt tillgång till de officiella tröjorna i PSG och i l'OM i Ligue 1, i Barça och i Real Madrid i Liga eller i Liverpool och Chelsea i Premier League. Det här är kläderna port som dina favoritspelare bär under matcherna och som är anpassade till din kroppsform!

Under hela säsongen bär spelarna olika tröjor beroende på vilka motståndare de möter. Men oroa dig inte, för vi erbjuder även domicil, outside och tredje kit för varje klubb. På så sätt kan du välja den outfit och de färger du föredrar och bära dem med stolthet när du går till stadion för att stödja ditt lag!