Teamtröjor för Annat mästerskapen

För att kunna spela på högsta nivå behöver fotbollsspelare kläder av hög kvalitet. Hitta tröjorna som bärs av spelare från Boca Juniors, River Plate , Porto , Benfica, Galatasaray, Ajax Amsterdam, Fenerbahçe, klubben för den tyska stjärnan Mesut Özil, New York City eller Inter Miami !

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kläder av oöverträffad kvalitet

I fotbollens värld kan ibland de minsta detaljerna göra hela skillnaden! Medvetna om detta gör utrustningstillverkarna sitt bästa för att se till att spelarna kan spela under optimala förhållanden! Bara några få klick och du kan upptäcka de tröjor som används av spelare från clubs som Galatasaray,Anderlecht FC,Los Angeles Galaxy, Anderlecht FC eller Sporting Portugal !Få dessa produkter tilloslagbara priser !

Tröjor för fotbollsfans

Fotboll runt om i världen

I vissa delar av världen är fotbollen upphöjd till en folkreligion! Så är det t.ex.i Brasilien och på Argentine ! Med 5 vunna världsmästerskap, ett rekord som hittills är oöverträffat, anses Brasilien vara fotbollens vagga! Sporten började utövas där i slutet av 1800-talet och de första clubs skapades i början av 1900-talet! Idag ärFlamengo,Cruzeiro,Sao Paulo och Santos bland de mest populära clubs!

Precissom i Brasilien är fotboll den populäraste sporten även i Argentine! Det argentinska fotbollsförbundet ( A.F.A) grundades 1893! Men den legendariska Buenos Aires Football Club grundades 1867! Och rivalen Boca Junior, där Carlos Tévez för närvarande spelar , grundades 1905! I Diego Maradonas hemland fanns det redan 1907 nästan 300 clubs! Argentinsk fotboll, och i synnerhet brasiliansk fotboll, kännetecknas av ett vackert spel därimprovisation är av största vikt! Spelarna utför gärnaspektakulära dribblingar för att eliminera en motståndare !

Fotboll hyllas också i ett land somPortugal! Den introducerades där 1875, men det var inte förrän 1934 som Primeira Liga grundades. Idag hörBenfica Lisbonne,FC Porto och Sporting till de mest framgångsrika clubs !

Förutom Portugal är Turquie också en stor fotbollsnation! Sporten anlände till landet i början av 1900-talet! Mästerskapet premier spelades 1959! clubs Galatasaray ,Fenerbahçe och Beşiktaş! Sportsligt är Süper Lig av högsta klass! Många turkiska spelare , somHakan Şükür och Arda Turan, har utmärkt sig i europeiska ligor .

Påandra sidan Atlanten kallas fotboll för "soccer "! I USA är basket den mest populära sporten, men det har inte hindrat fotbollen från att nå framgångar under de senaste åren! North American Soccer League bildades 1968 ,men det nationella mästerskapet ,MLS , kom inte förrän 1996 !Orlando City Webbplatsen MLS innehåller clubs, Los Angeles FC och Los Angeles Galaxy, där David Beckham spelade.

På Mexique spelas det mycket fotboll. Den importerades frånAngleterre i början av 1900-talet! Mexico FC bildades1910, det första laget som bildades av mexikaner. 6 år senare föddes Club América som vann fyra raka champion titlar för första gången mellan 1924 och 1928 .

Vilka tröjor ska du välja?

Följer du det argentinska mästerskapet på nära håll? Skulledu vilja dra på dig tröjorna från Boca Junior eller River Plate? För premier -klubben kan du välja Bocas hemmatröja Junior 2020/2021 tillverkad av adidas! Denär marinblå och tillverkad av andningsbart tyg för att förhindra effekterna av svett! När det gäller den andra kan du välja River Plate Hemmatröja 2020/2021 i vitt med röda ränder, tillverkad avadidas! Unna dig dessa kvalitetsartiklar till låga priser!

Är du ett fan av den portugisiska ligan? Om du är ettFC Porto-fan kan du bära FC Porto Hemmatröja 2020/2021 från New Balance! Den har NB Dry-teknik och sticker ut med sina vita och blå vertikala ränder! Utnyttja detta ögonblick för att göra ett fynd genom att köpa denna produkt till ett reducerat pris!

Tycker du att det turkiska mästerskapet är spännande? Älskar duGalatasaray? Välj då Galatasaray utetröja för 2020/2021 från Nike !Denna pepparröda modell harDri-Fit-teknik för att hålla dig torr! Hitta den storlek du behöver till ett exceptionellt pris!