Tröjorna från Serie A

Letar du efter en match- eller träningströja från en klubb i Serie A ? Besök Sport is good för att hitta alla officiella tröjor och autres produkter från topplagen i den italienska ligan: Juventus , Inter Milan eller AC Milan . Utnyttja våra kampanjerbjudanden för att utrusta dig som Cristiano Ronaldo till ett lågt pris.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Serie A, den bästa ligan i världen på 1990-talet

Serie Aanses vara en av Europas bästa fotbollsligor och ligger på tredje plats på UEFA:s rankinglista efter La Liga och Premier League. Under 1990-talet ansågs den länge av observatörer vara den bästa ligan i världen, långt före sina främsta rivalerEspagne,Allemagne ochAngleterre. Den är särskilt känd för sitt enaståendeförsvarsspel och sin taktiska stringens. Serie A består av Italiens 20 bästa lag, som var och en tävlar två gånger. Turins Juventus ,Inter Milan ochAC Milan är för närvarande de 3 bästa lagen. En av dess speciella egenskaper är att den ger en stjärna på tröjan till varje lag som har vunnit 10 champion d'Italie titlar. Till exempel har Juventus 3, medan Inter Milan och AC Milan har en vardera. Serien är ett av de mest välbevakade mästerskapen i världen. I årtionden har de berömda italienska lagtröjorna köpts och sålts över hela världen. De har burits port av alla världens bästa spelare: Paolo Maldini, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic... På Sport is good har vår butik ett brett urval av skjortorfrån clubs Serie A-fotbollslag. Vi erbjuder även träningsoveraller, jackor, träningsutrustning och accessoarer i deras färger och logotyper . Dra nytta av våra oslagbara priser föratt stödja ditt italienska favoritlag och leva ut din passion till fullo.

Ett brett urval av clubs Serie A-tröjor

Ärdu ett stort fan av Cristiano Ronaldo och vill köpa en Juventus tröja med hans namn nom? Du kommer säkert att hitta vad du letar efter på Sport is good. Vi har alla officiella tröjor från Serie A-lagen. De berömda svartvitrandiga tröjorna från Juventus of Turin, de blå och svarta frånInter Milan, de röda och svarta frånAC Milan ochmånga flerautres. De är tillverkade av förstklassiga tyger och är lätta, andas och är bekväma. Med bortatröjan Puma AC Milan eller hemmatröjanNike Inter Milan kan du träna oavbrutet och förbättra din prestationsförmåga avsevärt.

Träningsoveraller och matchställ från clubs Serie A

Letar du efter clubs Serie A träningsoveraller för dina träningspass? Vårt urval för män, kvinnor och barn inkluderar Divers kläder med italienska laglogotyper . Oavsett om du letar efter träningsoveraller Naples,AS Roma,Lazio Rome,Milan.. ., så har vi det du letar efter. För de små fotbollsmästarna, upptäck våra Serie A junior träningsoveraller, t.ex . Juventus Turin home mini-kit. Detta är en miniatyrversion av den berömda klubbens kit, bestående av en tröja, shorts och strumpor. Alla delar är tillverkade i mjukt tyg för att hålla ditt barn bekvämt och mobilt hela dagen.

Serie A-jackor för alla

För vintern behöver du varma kläder som klarar kylan. Därför har vi valt ut de bästa serie A-jackorna och vindjackorna från ledande varumärken som Adidas,Nike,Puma, etc. så att du kan stödja ditt favoritlag oavsett säsong . Du kommer att kunna få en presentationsjacka till kampanjpriser Adidas Juventus Turin precis som den port som spelarna bär. För svalare dagar rekommenderar vi Macron Lazio Rome vadderad jacka, Adidas Juventus dunjacka eller Cagliari Calcio vindjacka. Gemensamt för alla dessa plagg är point att de håller dig varm oavsett väder!

Italienska träningskläder från clubs

Behöver du träningskläder i din favoritklubbs färger för att hålla dig motiverad? booster clubs K olla in vårt urval avträningströjor, träningsbyxor, sweatshirts med eller utan huva, träningstoppar i standard eller slim fit och även shorts från de stora italienska klubbarna Juventus, Inter Milan, AC Milan, etc. Oavsett vem din idol är: Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku, Gigi Buffon, Leonardo Bonucci... hjälper vi dig att klä dig som dem för att uppmuntra dig att utmärka dig och följa i deras fotspår i dina sportaktiviteter. Våra produkter har de senaste tekniska innovationerna från varje varumärke för att säkerställa maximal effektivitet, till exempel Dri-fit eller Evostripe-teknik.

Divers Tillbehör för din favoritklubb i Serie A

Vill du lägga till färgerna och logotypen för ditt italienska favoritlag till din dagliga look? Kolla in våra olika clubs Serie A tillbehör för att komplettera din stil sportswear och visa dina vänner och familj din passion. Vi säljer mössor, halsdukar, kepsar, masker,handskar, strumpor, benskydd och bollar. Varje artikel är prydd med din favoritklubbs vapensköld.