Fotbollströjor för Ligue 1

Att älska fotboll och vara en bra supporter kräver port officiella kläder! Hitta kläderna som används av clubs på ligue 1 som Paris Saint-Germain där Neymar och Mbappé spelar, l'Olympique de Marseille där D. Payet >eller < >l' ! Payet eller l'Olympique Lyonnais!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kläder av ojämförlig kvalitet!

Professionella fotbollsspelare behöver specialkläder för att kunna spela under bästa möjliga förhållanden! Det är därför som utrustningstillverkarna ständigt tar fram innovations sportkläder! Ta en snabb titt på kläderna som bärs av stjärnorna på ligue 1! Få dessa produkter tilloslagbara priser!

Kläder designade för proffs och fans ligue 1 i ett nötskal

Fotbollsmästerskapet France skapades 1932 under namnet nom "Division Nationale". Det varinte förrän 2002 som det döptes om tillLigue 1. Mästerskapet hålls varje år och för närvarande ställs 20 lag mot varandra clubs. Efter Les Bleus framgångar på mondial 2018 beslutade denprofessionella fotbollsligan att anta en ny slogan för ligue 1: "Den internationella talangens liga"! Fransk fotboll har sina egna unika egenskaper! Vi gillar att låta unga spelare uttrycka sig! Det ärkvalitetsfotboll som sätter det " vackra spelet" först och främst! För närvarande blir ligue 1 allt mer attraktivt och är en av de bästa ligorna i Europa. Varje år finns det massor avöverraskningar på för alla fotbollsfans !

Vilka tröjor ska du välja på ligue 1?

Är PSG din favoritklubb? Skulle du vilja ha samma tröjor som Marco Verratti eller Angel Di Maria? Du kan välja mellan hemmatröjan, bortatröjan eller den tredje tröjan! Hemmatröjan Nike PSG är röd och blå, medan bortatröjan Nike PSG är vit och röd ! Densista av dessa, Jordan PSG Jersey, kommer i en vacker bordeaux färg! Dessa modeller harDry-fit-teknik och är tillverkade av tyg som andas för att hålla dig torr under träning !

Föredrardu Olympique de Marseille? Vill du bära samma kläder som Dimitri Payet? Precis som PSG harOM 3 modeller: den vita Puma OM hemmatröjan, den blå Puma OM bortatröjan och den blå Puma OM tredjetröjan ! Dessa tr öjor harDryCELL-teknik för optimal fukttransport !

Stödjerdu Girondins de Bordeaux? Då kan du välja antingen hemmatröjanadidas Girondins de Bordeaux i marinblått eller bortatröjanadidas Girondins de Bordeaux i vitt !

Unnadig din favoritklubbströja till ett exceptionellt pris !

Vilka träningsoveraller och ensembler ska jag välja?

Även om det är kallt kommer det inte att hindra dig från att spela fotboll! Tapå dig din favoritklubbs träningsoveraller och kit så att du kan spela bekvämt! Vet du inte vilken du ska välja? Om du är ett PSG-fan kommerDynamic Fit 2020/21 träningsoverall från Jordan att göra susen! Den innehåller en jacka med dragkedja och justerbara byxor för en mångsidig stil! Det svettfria tyget hjälper dig att hålla dig torr!

Om din lilla pojke vill följa med dig på träningen ska du välja PSG 2020/21 outdoor kit från Nike! En övervägande vit modell med rött i mitten!

Är du ettfan avOM ? Ta på dig OM 2020/21 träningsoverall designad av Puma! Logotypen finns broderad på jackan och byxorna för en riktigt sportig look!

Vilka jackor ska du välja på ligue 1?

På cas où träningsoveraller räcker inte för dig, välj jackor! Vill du ha samma stil som Neymar Jr? Jackan Paris Saint-Germain är designad i ett mjukt satinvävt tyg och är ettlätt lager-på-lager-plagg med en gnutta glitter! För din dotter kommer PSG Fan barndunjacka att göra det möjligt förhenne att följa med dig till matcher, även durant i dåligt väder! Föredrarditt barn Florian Thauvin ? Oroa dig inte, välj junior OM 2019/20 dunjacka tillverkad av Puma! Den vadderadeinsidan ger optimal värme och komfort durant för utflykter i kallt väder !

Köpjackan i din favoritklubbs färger till ett reducerat pris!

Vilka träningströjor ska jag ha?

Skulle du vilja ha samma träningsutrustning som Marquinhos? Modellen PSG Strike 2020/21 från Nike kommer att ge dig maximal komfort under dina träningspass! Om det är lite kyligt ute kommerträningsbyxorna Nike PSG att kompletteradin outfit! De är tillverkade av ett mjukt fleecetyg och har en elastisk midjeresår för optimalt stöd !

Tillbehör för proffsen

Om vädret är varmt ärkepsar ett bra sätt att hålla solen borta från huvudet! På vår webbplats kan du välja mellan modellen Paris Saint-Germain Classic99 eller OM Iconic Archive !

Om du vill gå på PSGmatcherna när temperaturen är låg, ta på dig några kepsar för att skydda dig mot effekterna av kylan! Keps Nike Dri-Fit Paris Saint-Germain. Den har en uppvikt fåll för en bekväm passform, medan Nike Dry-tyget transporterar bort svett.