Utrustning och material för din fotbollsklubb

Som alla lagsporter med självrespekt kräver fotboll pålitlig utrustning! Chasubles, kit, bollar, bagage, målnät... allt som en klubb behöver finns bara några klick bort på sportisgood!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Utrustning avsedd för clubs fotboll

För att kunna existera och utvecklas på lång sikt måste en fotbollsklubb vara attraktiv genom att erbjuda sina medlemmar optimala tränings- och spelförhållanden. Som en följd av dettamåste den utrusta sig med den utrustning och de tillbehör som behövs för att stödja sina spelare. Och allt under bästa möjliga förhållanden! På hittar du pålitlig utrustning tillbästa pris!

Fotbollsprodukter av oklanderlig kvalitet

Komplett utrustning för fotbollsspelare!

Eftersom träning är nyckeln till framgång i fotboll behöver din klubb specifik utrustning för detta ändamål. Träningsbrickor är idealiska för att markera specifika områden. De finns i olika färger för att skapa visuella ledtrådar. Kopparna kan också kompletteras medkoner! Perfekt för att definiera vägar! Hinder är oumbärligaför att arbeta med avslappning och reaktivitet! När det gäller attutveckla kvaliteten på koordination, stöd och frekvens ärrytmskalan den lämpliga utrustningen! Det skulle dock vara svårt för tränare att bedöma sina spelares prestationer utan mätinstrument som stoppur!

Så mycket för fysisk förberedelse, men för att en kort träningsmatch ska kunna äga rum behöver du rätt utrustning! För attinte tala ombollar, mål och nät! Dessa tre produkter är oumbärliga för fotboll! Och för att kunna skilja mellan de grupper som tävlar på planen behöver spelarna chasubles för att sticka ut från varandra autres!

Eftersom kontakt är ganska vanligt i fotboll behöveren klubb utrustning förförsta hjäl pen föratt ge nödvändig vård i händelse av skada .Kylspray eller kylkompresser rekommenderas för att snabbt lindra smärtan efter t.ex. en smäll ! Dessa minskar inflammation genom att ge en bedövande effekt!

Hitta denna hållbara, slit starka klubbutrustning tillett exceptionellt pris!

Tremblay: ett varumärke som uppfyller behoven hos clubs fotbollsfans

Letar din klubb efterträningsutrustning av hög kvalitet? Tremblay CT har ett brett utbud av produkter som passar behoven hos en klubb som din ! Vi börjar medmål! Minimål ärmycket praktiska för effektiv träning ! Modellen pro frånTremblay borde göra susen! Det är tillverkat av metall och har ett nät avhög kvalitet!

Och eftersom fotboll belastar musklerna mycket är det viktigt att göra lite styrketräning! Så din tränare behöver hinder för plyometri! De 45 cm små hopphindren somutvecklats avav märkethjälper till attförbättra spelarnas amplitud och returer! När det gäller fysisk träning behöver ditt lag kunna arbeta med specifika områden! Det är där kopparna kommer väl till pass! Välj satsen med 20 färgade muggar med stativ! Slutligen, för att markera vägar för att arbeta med rörlighet, välj de 16 cm flexibla konerna! De är elastiska, så de återgår lätt till sin ursprungliga form om de krossas !

All denna utrustning för klubbområdet finns tillgänglig tilloslagbara priser !

Lynx SportEtt varumärke som uppfyller förväntningarna

Förutom Tremblay Ct kan clubs också räkna med träningsprodukter frånLynx Sport! Om dina lagkamrater t.ex. vill förbättra sin speluppfattning behöver de rätt utrustning för att kunna träna effektivt! Satsen med 3 frisparksdockor är tillverkad avflexibel PVC och stålspikar ochhjälper dem att göra sina skott perfekta! Och för de små sammanstötningarna på planen bör spelarna kunna skilja sig åt genom att bära chasubles! Dessa är tillverkade av mesh och är bådelätta och luftiga!

Eftersom en match inte kan spelas utan mål harlynx Sport tagit fram några innovativa designer! Ta tillexempel QuickFire 4 x 1,5 m! Detta mål är lätt att transportera, rapide och praktiskt att montera och är perfekt för användning på fotbollsplaner med naturgräs eller konstgräs, samt i gymnastiksalar.

Slutligen, för personal och avbytare, utrustar varumärket din klubbs planer med touchline-skydd ! Dessa är tillverkade avstructure anodiserat aluminium med hög hållfasthet! De har också bak- och sidopaneler av polykarbonat! Den goda nyheten är att dessa modeller för närvarande finns tillgängliga till låga priser på vår webbplats !