All fotbollsutrustning för spelare

Unna dig utrustning till ett oslagbart pris genom att investera i produkter från Trembley, McDavid, Nike, Adidas, Uhlsport och många andraautres! Utvalda produkter för alla åldrar i herr- och dammodeller. Oavsett om du letar efter en boll, ett föremål från vårt bagageutbud, fotbollsskydd, näringsprodukter eller träningsutrustning, är vi säkra på att du hittar vad du letar efter!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

För dina fotbollsträningar, välj utrustning av högsta kvalitet för att booster din prestation på planen! Sportisgood hjälper dig att välja rätt utrustning för dina behov, så att du alltid är på topp i ditt spel.

Fotbollar i toppklass: De bästa varumärkena till de bästa priserna!

Det säger sig självtatt du inte kan spela fotboll utan en boll, men inte vilken boll som helst heller. För maximal komfort och prestanda är valet avboll avgörande. Vad kan vara bättre än att spela med kvalitetsfotbollar för att förbättra ditt spel? Bollar från Nike, Adidas och Uhlsport är starka, motståndskraftiga och hållbara för högpresterande träning. De finns också tillgängliga med logotyperna för dina favoritfotbollar från clubs (Chelsea,Ac Milan, etc.).

Effektiva tillbehör för träning

För att ett träningspass ska bli bra är flera >tillbehör viktiga för dig och din klubb:

Markörer : dessa små, färgglada tillbehör finns i en mängd olika former och hjälper dig att hitta din plats under en övning.

Koner: Precis som markeringarna kan de användas för att hitta rätt, men de kan också användas för att staka ut en bana.

Gränsband: används för att definiera det område som ska användas för en övning

Milstolpar: kan sättas upp vertikalt eller horisontellt och användas för divers övningar

Muskelstärkning och reflexövningar för fotboll

Det finns flera sätt att stärka kroppens muskler. Redskapen varierar beroende på vilka områden som ska tränas. Du kan till exempel välja medicin ball. Utrustad med ett handtag på båda sidor gör det att du kan göra divers förstärkningsövningar. För händer och underarmar kan du välja att använda ett handgrepp. Detta tillbehör är enkelt att använda och perfekt för målvakter. Du kan också välja ett elastiskt rör med ett handtag som låter dig göra en mängd övningar för både över- och underkroppen.

För att arbeta med dina reflexer kan du investera i föremål som selar och motståndsträning. Du kan också välja en viktväst, tillverkad av mjukt, smidigt material för maximal komfort. Den gör att du kan träna med extra vikt, i syfte att öka snabbheten, explosiviteten och reaktionsförmågan i dina nedre extremiteter.

Förvaring och bagage (ryggsäckar, sportväskor, skopåsar m.m.)

För att underlätta transport och förvaring av din utrustning finns det flera alternativ:

Flaskbärare: kan rymma fleraflaskor åt gången och har ett handtag som gör dem lättare att bära.

Ballongpåsar: tillverkade av nät eller slang, gör det enkelt att bära flera bollar. De är starka, nötningsbeständiga och extremt tåliga.

Om du vill ha med dig flera typer av utrustning kan du välja förvaringsboxen: denna box med handtag är mycket rymlig och gör att du kan förvara och ta med dig alla typer av utrustning.

Du kan också välja ett större förvaringsutrymme genom att investera i vagnar eller ett förvaringsskåp med multiriktningshjul. De är lätta att flytta runt och rymmer massor av föremål (bollar, milstolpar, markörer etc.).

Men du kan alltid välja traditionella hjälpmedel som sportväskor och ryggsäckar: med handtag och vadderade axelremmar gör de det enkelt att bära alla typer av utrustning.

Allt skydd du behöver för fotboll till oslagbara priser

Eftersom fotboll är en kontaktsport är det viktigt att ta med sig grundläggande vård- och underhållsprodukter till alla dina matcher. Massagegeler och handdukar med smärtstillande medel finns tillgängliga för att lindra värkande muskler. premier produkter som bandage, flaskor med alkohol och bomull är också viktiga för att behandla sår.

Du kan också behandla skadade eller ömma muskler medortoser. Förutom att ge maximalt skydd ärknä-, ben- och fotledsstöd mycket effektiva för att påskynda läkningen av leder i återhämtningsfasen. De ger utmärkt muskelstöd, drar ihop musklerna perfekt och säkerställer bättre blodcirkulation för återhämtning rapide och förbättrad prestanda.

Men eftersom det är bättre att förebygga än att bota, erbjuder vi dig solida, slitstarka och bekväma benskydd.

Dessa produkter är tillverkade av material av högsta kvalitet och har noggrant utformats av experterna påNike, McDavid, Adidas ochautres för att tåla slitage och hålla så länge som möjligt.

Tillbehör som är särskilt utformade för fotbollsdomare finns också tillgängliga.

Frånkläder till lådor, dessa material garanterar att domaren är i god form. Dessa domartröjor och shorts är tillverkade av mjuka, funktionella och lätta ty ger och erbjuder komfort och rörlighet. Tillbehör som visselpipor, klockor, touchflaggor och autres finns tillgängliga så att du kan ta på dig rollen som >domare.