Bagage för fotbollsspelare

Oavsett om du är en inbiten fotbollsspelare eller amatör är det absolut nödvändigt att ha en väska för att transportera din sportutrustning. Vi erbjuder dig ett brett urval av märkesryggsäckar, väskor, sportväskor, väskor med fack, bollväskor, skopåsar och väskor med hjul till oslagbara priser.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sportväskor, från bagage till modeaccessoarer

Sportväskor är en viktig del av alla sporter, i det här falletfotboll, och skapades för att göra det lättare att förvara och transportera den utrustning som behövs för ett träningspass eller en match. Ledande varumärken som Nike,adidas,Kappa,Erima och Joma erbjuder vackert designadeväskor som ärfashionabla accessoarer i sin egen rätt och som elegant kompletterar idrottarnas look . Förutom kapacitet och kvaliteten på de material som används är design ett av de viktigaste kriterierna som idrottsmän och kvinnor använder när de väljer sina väskor.

Utvalda väskor från världens ledande varumärken

Oavsett vilken volym du letar efter, på sportisgood är du säker på att hitta det perfekta bagaget för alla dina resebehov. Ett brett utbud av ryggsäckar, packväskor, sportväskor, väskor med fack, bollväskor, skopåsar och troleyväskor finns tillgängliga för dig tillpriser som trotsar all konkurrens. Förutom att varabilliga är dessa väskor av mycket hög kvalitet och är utvecklade av kända varumärken som Nike,adidas,Eldera,Uhlsport,Select,Macron,Puma,Jako,Errea,Erima,Joma ochKappa. Vi har också artiklar med enlifestyle look , trogen den sportiga designen, designad av det unga företaget Herschel. Med udda mönster eller klubbfärger somPSG, Herschel ärväskorna och ryggsäckarna perfekta för både sportresor och vardagsutflykter.

Bagageartiklar Nike

Som den ledande tillverkaren av fotbollsutrustning harNike under många år stöttat nybörjare, erfarna och erfarna idrottare genom att fokusera på kvaliteten på sina produkter .

Vi vill särskilt uppmärksamma dig på Nike Team kollektionen, som innehåller mycket rymliga sportväskor som är utformade för att bära tung utrustning. Denna förvaringskapacitet gör dessa sportväskor idealiska för clubs. De har fack för separat förvaring av våta och torra föremål, skor och autres typer av utrustning. De avtagbara, justerbara axelremmarna gör dem lätta att bära och de styva bottnarna ger perfekt passform och hög hållfasthet. De är utformade medvattenavvisande tyg för att ge ettlättviktigt skydd mot fukt. Dessa tyger är extremt robusta och ger hög slitstyrka, maximal hållbarhet och enkelt underhåll. Du kommer också att älska ryggsäckar och ballongväskor från samma sortiment med liknande design.

Bagageartiklar adidas

adidas erbjuder mer eller mindre samma typer av väskor som sin rival Nike och tillverkarbagage av hög kvalitet, med kapacitet som passar alla behov . adidas väskor är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder utmärkt slitstyrka och optimal hållbarhet. Vi rekommenderar särskilt Tiro-sortimentet, som omfattar alla typer av bagage, t. ex. väskormedhjul,sportväskor med fack, stringväskor och skopåsar. Sportväskor och trolleyväskor med separata fack är idealiska för att transportera stora utrustningsdelar på ett ordnat sätt. De justerbara axelremmarna och hjulen gör dem lätta att transportera. De är också utformade med vattenavvisande material för att förhindra att fukt tränger in. Och naturligtvis har autres väskor en liknande design.

Vilken typ av väska ska jag välja?

Valet av väskaberor naturligtvis på vilken utrustning du vill förvara i den. Vi kommer att prata kort om de modeller du kan hitta på vår webbplats och deras användbarhet.

 • Väskor meddragsko: de tillverkas i allmänhet av lätt tyg och är utrustade med dragskor som fungerar både som bärremmar och som fästanordningar. De rymmer divers lätta föremål som kläder, vattenflaskor och alla möjliga tillbehör .

 • Sportväskor: finns i många olika storlekar och är avsedda för större utrustning. De rymmer kläder, skor och autres utrustning. De är mycket användbara på clubs för att bära all din träningsutrustning eller matchutrustning, och finns i modeller med ett eller flera fack.

 • Troleyväskor: bygger på samma princip som sportväskor men har små hjul så att de är lättare att flytta runt. De är perfekta för långa resor.

 • Ryggsäckar: med en medelstor kapacitet som rymmer all grundläggande utrustning som en idrottsman behöver, är dessa de ultimata sportväskorna. Deras många fickor rymmer några lätta föremål.

 • Skopåsar: som namnet nom antyder är dessa utformade för att bära skor . De har utmärkt ventilation för att hålla skorna svala hela tiden.

 • Bollväskor: dessa väskor varierar i storlek beroende på modell och kan användas för att bära och förvara de viktigaste föremålen för alla fotbollsmatcher: bollar.

 • Sadelväskor och axelremsväskor: dessa små väskor är avsedda för tillbehör och elektroniska enheter.