Hitta ett brett urval av målvaktshandskar

Upptäck ett brett urval av fotbollsmålvaktshandskar på Sport is good. De finaste modellerna finns tillgängliga till låga priser. Utrusta dig med toppmärken som Nike, Uhlsport, Reusch, Adidas ... för att spela lika bra som proffsen som Ter Stegen.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Ett brett urval av skydd för fotbollsmålvakter

I fotboll är målvakten en position av avgörande betydelse. Som den sista försvarslinjen mellan bollen och målet vilar lagets öde i hans händer. För att lyckas avvärja motståndarnas skott kan målvakten behöva utföra vissa tekniska rörelser med varierande grad av risk för att förhindra att bollen passerar mållinjen. Det är därför de behöver specifika tillbehör för att göra sitt jobb enklare och skydda dem från stötar. Det finns flera olika typer av skydd för fotbollsmålvakter: handskar, knäskydd, armbågsskydd etc. I början av 1800-talet var målvakterna inte skyldiga att bära handskar. Idag är det dock nästan otänkbart, inte bara för att skydda händerna utan också för att förhindra att bollen glider. Argentinas Amadeo Carrizo var den förste premier att göra dem port 1945. Sedan dess har stora varumärken som Uhlsport,Reusch,Adidas,Nike,Erima,Errea och Puma tävlat om att tillverka mer tekniska, sofistikerade och slitstarkamodeller .

Oavsett om du är nybörjare, erfaren eller expertmålvakt behöver du kvalitetshandskar för att kunna prestera i straffområdet och spela som kända mål vakter somTer Stegen, Neuer,Allison, Navas, etc. Vårt sortiment innehåller ett brett urval av handskar av alla typer till de bästa priserna.

De olika skärningarna av målvaktshandskar

Handskar är målvaktens främsta verktyg. De ger både skydd och stöd för ett bättre grepp om bollen. Målvaktshandskar kan delas in i 4 huvudkategorier. Ditt val bör baseras på dina behov och din spelnivå. Negativa sömmarär de handskar som passar handens form perfekt med sömmar på insidan av hand skarna. De ger bra bollgrepp tack vare den extra latex som lagts till mellan fingrarna, vilket ökar kontaktytan. Omvänt är sömmarna på utsidan av hand skarna i denplatta sömsnittet. Användaren får en behaglig komfort och en stor kontaktyta som kan utökas till fingertopparna. Den tredje typen är Rollfinger ,med sömmar på handskens insida, men med en större handflata.Kontaktytan är därmed 30% större än med en negativ skärning. Hybridhandskar är den senaste kategorin som blir alltmer populär på planen. Som namnet nom antyder kombinerar hybridhandflatan flera typer av sömmar: Rollfinger negativa och platta sömmar. Detta förbättrar avsevärt bollgreppet och komforten.

UhlsportHybrid, den ledande tillverkaren av sportutrustning för målvakter

Uhlsport grundades 1948 och är ett tyskt varumärke som specialiserat sig på utrustning för mål vakter. Handskarna utmärker sig genom sin kvalitetsdesign och innovativa Absolutgrip-teknik. Detta ger förbättrad dämpning och utmärkt väderbeständighet. I vårt sortiment ingår handskar från Uhlsport i klassisk, hybrid och negativ skärning.

Reusch Ett ledande varumärke för målvakter

Detta tyska varumärke grundades 1934 av Karl Reuch och tillverkade till en början handskar för bergsklättrare innan de specialiserade sig på målvaktshandskar. Det är idag känt som en av världens ledande handskdesigners. De har flera referensmodeller som är särskilt utformade för att förbättra målvaktens prestanda under matcher eller träningspass. Attrakt R3-handskarna, till exempel, erbjuder en bra balans mellan grepp och hållbarhet tack vare DuraGuard-latex.

Nike och Adidas

Nike och Adidas är marknadsledande inom fotbollsskor, men de försummar inte heller målvaktshandskar. Bland de Adidas par som visat sig vara så populära bland spelarna finns Predator Pro handskar med platta sömmar. De harDemonskin-teknik på handryggen och en URG 2.0 latexhandflata för bra grepp, särskilt vid tunga skott . När det gäller Nike är dessa Vapor Grip 3s också en succé tack vare All Conditions Control-tekniken, som förbättrar kontrollen i alla väder . Det här är handskarna som används av Thibaut Courtois, Ederson och Alisson Becker.

Erima och Errea

Erima är också ett tyskt varumärke för sportutrustning. Det tillverkar högkvalitativa målvaktshandskar som Flex RD match- och träningshandskar, som är extremt Pro flexibla och bekväma. Errea Det italienska sportklädesmärket tillverkar å andra sidan högpresterande målvaktshandskar för vuxna och junior.